Häradsvägen 144

Detta hus har energiklass B vilket betyder energisnålt hus!

Besiktigad

Till salu Huddinge kommun

Här har jag det stora nöjet att presentera denna trevliga familjevilla om 148 kvm med fyra generösa sovrum, trevliga sällskapsytor och svårslaget läge nära förskolor/skolor och med Långsjön på promenadavstånd. Detta vill ni inte missa! Välkomna till Häradsvägen 144!

Trevlig villa med uppfart som har plats för flera bilar samt garage. Ljus och välkomnande hall med vacker klinkers och gott om plats att hänga av sig på hatthylla och i garderober. I anslutning till hallen ligger en gäst-wc samt fastighetens första fina sovrum. Redan i hallen kan ingen undgå att se vilket otroligt ljusinsläpp detta hem har, ljuset fullkomligt flödar genom hela entréplan. Luftig planlösning som tillåter en att gå runt mellan kök och vardagsrum. Rymligt kök i sobra färger, stänkskydd i vitt mot bänkskiva i trä, god arbetsyta, gott om förvaring och trevlig matplats invid fönster

Här har jag det stora nöjet att presentera denna trevliga familjevilla om 148 kvm med fyra generösa sovrum, trevliga sällskapsytor och svårslaget läge nära förskolor/skolor och med Långsjön på promenadavstånd. Detta vill ni inte missa! Välkomna till Häradsvägen 144!

Trevlig villa med uppfart som har plats för flera bilar samt garage. Ljus och välkomnande hall med vacker klinkers och gott om plats att hänga av sig på hatthylla och i garderober. I anslutning till hallen ligger en gäst-wc samt fastighetens första fina sovrum. Redan i hallen kan ingen undgå att se vilket otroligt ljusinsläpp detta hem har, ljuset fullkomligt flödar genom hela entréplan. Luftig planlösning som tillåter en att gå runt mellan kök och vardagsrum. Rymligt kök i sobra färger, stänkskydd i vitt mot bänkskiva i trä, god arbetsyta, gott om förvaring och trevlig matplats invid fönster. Vidare till vardagsrummet, en fantastisk sällskapsyta med stora fönstren som löper längs med hela rummet och suddar ut gränsen mellan inom- och utomhus, fiskbensparkett, öppen spis och gott om plats att samla vänner och familj i större soffa och matsalsmöbel. Härifrån nås även fastighetens trevliga uteplats med eldstad och vind- och insynsskyddande mur. Alltsammans ackompanjeras av vacker grönska och mjuk lekvänlig gräsmatta. En plan och lättskött tomt som ger mer tid att bara koppla av tillsammans.

Övre plan följer samma estetik som entréplan med rymlig övre hall med vacker parkett och rikt ljusinsläpp från takfönster. Här ligger tre ljusa sovrum av mycket generös storlek. Samtliga har plats för skrivbord, förvaringsmöbler och lekytor. På övervåningen finns även ett helkaklat badrum med dusch, wc, dubbla handfat i charmigt rosa original porslin och även här blir vi bortskämda med ljusinsläpp från takfönster. Ett vackert hem, i ett familjevänligt område – Ett hem att trivas i.

Varmt välkommen på visning!

Området är ett mycket familjevänligt område med korta avstånd till fina lekplatser, skola/förskola, naturområden och vackra Långsjön. Närmsta busshållplats ligger alldeles utanför och har bussar till Fruängen eller Skärholmen som har anslutande tunnelbana. I Stuvsta finns livsmedelsbutik, servicebutiker och stormarknad. Från Stuvsta station tar pendeltåget er till Stockholm C på knappt 15 minuter. På några få minuter med bil når man Kungens Kurva som är ett av Europas största handelsområden med bl.a. IKEA, Heron City och galleria. Dessutom erbjuder området härlig natur och närhet till butiker och nöjen i Huddinge C.
Vackra Huddinge kommun erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. Bl.a. Gömmarens naturreservat eller sjön Trehörningen. Under vinterhalvåret finns flera längdspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du dig enkelt med buss till fina Flottsbro skidanläggning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Trygga köp - besiktning & dolda fel-försäkring

Det här huset är besiktigat och har dolda fel-försäkring.

Läs mer
Pris Kontakta mäklare
Boarea 148 kvm
Antal rum 5 rum
Tomt 760 kvm
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Besiktningsprotokoll
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här