Björnsonsgatan 142

Underbar etta med nära till kommunikationer och otrolig balkong vid grönska!

Till salu Bromma - Blackeberg Stockholm kommun

ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING! Varmt välkomna till denna otroligt fina och mysiga ettan med en stor balkong utan insyn. Ett perfekt läge med nära till både kommunikation och natur. Här möts du av en rymlig hall med gott om förvaring i form av en stor garderobsvägg med spegeldörr. Helkaklat badrum med dusch, handdukstork och plats för en tvättmaskin eller förvaringsskåp. Vardagsrummet har ommålade ytskikt och bjuder på ett underbart ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti. Här finns gott om plats för en större säng, soffa och matgrupp. Från vardagsrummet tar du dig till den härliga balkongen där du har gott om möbleringsmöjligheter och sol från morgon till eftermiddag

ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING! Varmt välkomna till denna otroligt fina och mysiga ettan med en stor balkong utan insyn. Ett perfekt läge med nära till både kommunikation och natur. Här möts du av en rymlig hall med gott om förvaring i form av en stor garderobsvägg med spegeldörr. Helkaklat badrum med dusch, handdukstork och plats för en tvättmaskin eller förvaringsskåp. Vardagsrummet har ommålade ytskikt och bjuder på ett underbart ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti. Här finns gott om plats för en större säng, soffa och matgrupp. Från vardagsrummet tar du dig till den härliga balkongen där du har gott om möbleringsmöjligheter och sol från morgon till eftermiddag. Nytt epoq kök från 2019 med diskmaskin, induktionshäll och bra med arbetsyta. Fin ekparkett i hela bostaden. Lägenheten har två tillhörande förråd som rymmer gott om förvaring. Ett perfekt förstaboende där det bara är att flytta in och trivas. Mycket populär förening med alla stora renoveringar gjorda, låga avgifter och god ekonomi.

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl goda kommunikationer (20 minuter till centrala Stockholm med tunnelbanan) och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis vid vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat, glassbar, boulebanor samt grillkvällar med livemusik.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett klassiskt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, surdegsbageri FERM, butiker, apotek, bibliotek och biograf Kaskad med en underbar retrokänsla. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Lägenheten har två tillhörande förråd. Säljaren har mätt upp förråden till 4 kvm respektive 1-2 kvm. Balkongen är uppmätt till 2x2 kvm.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 200 000 kr 70 968 kr/kvm
Boarea 31 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 713 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar
Energideklaration Björnsonsgatan 142 2020
Energideklaration Björnsonsgatan 140 2020
Energideklaration Björnsonsgatan 138 2020
Årsredovisning Brf Norrmannen, 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här