Jaktgatan 17, 5tr

Genomgående 5:a i högt läge

Till salu Norra Djurgårdsstaden Stockholm kommun

Ring ansvarig mäklare Sandra Hansson 0708677016 för att boka in en privatvisning!
Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade 5:a högt upp på våning 5. Lägenheten är genomgående med fint ljusinsläpp från två väderstreck och en härlig balkong med förmiddagssol och utsikt över Gasklocksparken. Bostaden har en takhöjd på 2,6 meter, har ljusa väggar och en genomgående hårdvaxoljad ekparkett.

Vardagsrummet är ljust och har ett fint hörnläge med stora fönster och utgång till balkongen med dubbeldörrar med fönster i låg bröstning. I vardagsrummet ryms den större soffgruppen och intill vardagsrummet nås den trevliga matsalen med god plats för en större matgrupp och middagsgäster. Stilrent kök med platsbyggd köksö och plats för ett mindre frukostbord intill. Sovrummen är välplanerade med gott om förvaringsutrymme i flertalet garderober och en rymlig klädkammare finns i anslutning till hallen intill lägenhetens gäst wc. Det stora badrummet är fullt utrustat med dusch med glasvägg, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, torkställning, handfat, kommod, spegel med belysning samt väggskåp

Ring ansvarig mäklare Sandra Hansson 0708677016 för att boka in en privatvisning!
Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade 5:a högt upp på våning 5. Lägenheten är genomgående med fint ljusinsläpp från två väderstreck och en härlig balkong med förmiddagssol och utsikt över Gasklocksparken. Bostaden har en takhöjd på 2,6 meter, har ljusa väggar och en genomgående hårdvaxoljad ekparkett.

Vardagsrummet är ljust och har ett fint hörnläge med stora fönster och utgång till balkongen med dubbeldörrar med fönster i låg bröstning. I vardagsrummet ryms den större soffgruppen och intill vardagsrummet nås den trevliga matsalen med god plats för en större matgrupp och middagsgäster. Stilrent kök med platsbyggd köksö och plats för ett mindre frukostbord intill. Sovrummen är välplanerade med gott om förvaringsutrymme i flertalet garderober och en rymlig klädkammare finns i anslutning till hallen intill lägenhetens gäst wc. Det stora badrummet är fullt utrustat med dusch med glasvägg, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, torkställning, handfat, kommod, spegel med belysning samt väggskåp.

Nuvarande ägare disponerar ett rymligt källarförråd om ca 7,7 kvm med egen dörr.

Norra Djurgårdsstaden är en snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Hjorthagen och Bobergs kulturmärkta gasklockor. Flertalet förskolor, nybyggda Bobergsskolan (grundskola F-8), caféer, restauranger, bagerier, affärer, vårdcentral och BVC samt gym, utegym och flera fina lekplatser såväl som en parklek finns i området. Två stora och välsorterade matbutiker, Hemköp och Coop, med generösa öppettider samt Apotek och Systembolaget, bibliotek och Spårvägsmuseet.

Här bor ni i oslagbar kombination av natur- och stadsliv med Lill-Jansskogen och Husarviken som granne och promenadavstånd till Östermalm. Närhet till 4H-gård och parkens många olika joggingspår. För andra aktiviteter finns flera gym nere i området, liksom Klätterverket och Hjorthagens IP. En kort promenad bort ligger både Badmintonhall, Ryttarstadion, GIH-badet med idrottshall, Kungliga tennishallen och Östermalms IP. Vintertid ligger lägenheten mitt emot områdets mest populära pulkabacke, skridskor kan man åka både på Laduviken och på Östermalms IP. Längdspår dras upp vid Stora skuggan om det finns tillräckligt med snö och konstsnöspår anläggs på Stadion.

Goda kommunikationer finns i området med cykelvägar, buss och tunnelbana och flertalet bilpooler. Lägenheten har nära till busshållplats Jaktgatan och promenadavstånd till tunnelbanan hållplats Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Buss 54 trafikerar området där du snabbt tar dig via Gärdet, Östermalmstorg, Kungsträdgården, T-Centralen eller vidare bort mot Kungsholmen, Södermalm med slutstation Reimersholme. Busslinje 6 med start i Ropsten tar dig till Odenplan och vidare mot Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar även området med slutstation Cityterminalen, via Stureplan och Hötorget.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 11 995 000 kr 97 520 kr/kvm
Boarea 123 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift
6 588 kr
Mäklare Norra Djurgårdsstaden

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Energideklaration
Stadgar 2018
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här