Sveavägen 17B

Fint hus med stor tomt med attraktivt läge!

Till salu Sollentuna Töjnan Sollentuna kommun

Välkomna till detta trevliga tvåplanshus med generös och plan tomt!

Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende! Trädgården bjuder på härliga soltimmar från morgon till kväll. Entréplanet erbjuder en ljus hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder. Hallen leder en vidare till köket där man har gott om ljusinsläpp. Bredvid har du det mindre badrummet som är i gott skick. Köket har vit skåpinredning som erbjuder gott om förvaring. Vardagsrummet bjuder på bra golvyta med plats för både stora soffgruppen samt övrigt möblemang om så önskas. På övre plan finns det två rymliga sovrum med plats för stora sängar samt andra trivsel möbler

Välkomna till detta trevliga tvåplanshus med generös och plan tomt!

Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende! Trädgården bjuder på härliga soltimmar från morgon till kväll. Entréplanet erbjuder en ljus hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder. Hallen leder en vidare till köket där man har gott om ljusinsläpp. Bredvid har du det mindre badrummet som är i gott skick. Köket har vit skåpinredning som erbjuder gott om förvaring. Vardagsrummet bjuder på bra golvyta med plats för både stora soffgruppen samt övrigt möblemang om så önskas. På övre plan finns det två rymliga sovrum med plats för stora sängar samt andra trivsel möbler. Utgång till husets lummiga baksida som erbjuder både altan och gräsyta, perfekt för barnfamiljen!

På bottenplan finns det stora badrummet. Ett stort sovrum finns på nedre plan samt ett till rum som kan användas som ett sovrumrum men det krävs renovering. Här har du även en stor walk-in closet och ett extra vardagsrum/arbetshörna. Vidare in kan du ta dig till garaget med fjärrstyrd port.

Natur och fritid
Vill du ha närhet till naturen är Sveavägen 17 B helt rätt för dig. I Sollentuna kommun finner du flertalet golfklubbar som vintertid ställer om längdspår. Edsvikens vatten har du på gångavstånd som är perfekt för både bad och paddling. Vid rätt väderförhållanden under vinterhalvåret kan det även vara trevligt att åka långfärdsskridskor på sjön. I området finns även trevliga gräsytor för picknick eller hundrastning. Större grönområden hittar du ut mot Järvafältet där du kan ta dig ett dopp i Ravalen, Översjön eller träna på utegym samt ta en tur i löpspåret. Sollentuna kommun har blivit prisad för sina naturområden och hamnar i topp när naturskyddsföreningen klassar de bivänligaste kommunerna.

Skola och förskolor
I närområdet finns det flertalet skolor och förskolor på gång och cykelavstånd. När det är dags för gymnasiestudier har du både Rudbeck och Sollentuna fria gymnasium i närheten.

Kommunikationer
Bara några minuter bort ligger Sollentuna station. Härifrån tar du dig med enkelhet till Stockholm City, Arlanda flygplats eller Uppsala. Tre minuter från huset går bussen mot Sollentuna centrum. Från Sollentuna station finns även bussar som tar dig till Kista. Stockholm C mm. För dig som är bilburen kommer du snabbt ut på E18, E4 samt E20.

Service och shopping
En bit bort har du Sollentuna Centrum där du bland annat hittar Ica, Systembolaget, apotek samt massor av klädbutiker. För dig som är shoppingsugen finns gott om andra centrum i närheten. Med bil tar du dig med enkelhet ut på Akallavägen där du når Barkarby handelsplats med Barkarby outlet, IKEA och Biltema. Lite längre bort har du Mall of Scandinavia med ett stort utbud av spännande butiker, restauranger, caféer och bio. Gallerian är Nordens största shoppingcenter och här finns något för alla. Intill Mall of Scandinavia ligger Friends Arena som erbjuder många olika evenemang.

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 6 695 000 kr 83 688 kr/kvm
Boarea 80 kvm
Antal rum Ej angivet
Biarea 80 kvm
Visningar

söndag 1 oktober 11:15 - 12:00

Varmt välkommen!

Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 1 oktober 11:15 - 12:00

Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Dokument & information

Besiktning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här