Carl Thunbergs Väg 3

Mycket trevlig tvåa med stora ytor till salu på populära Carl Thunbergs Väg!

Kommande försäljning Haga Norra Solna kommun

- Populär adress
- Optimalt planerad med stora sällskapsytor
- Genomgående lägenhet
- Granne med Hagaparken
- Fina ytskikt
- Vinkyl i köket
- Nära kommunikationer
- Expansivt område

Nu finns det möjlighet att bli ägare av en mycket fin tvårummare på populära Carl Thunbergs Väg i Haga Norra! Lägenheten präglas av fina materialval, stora ytor, ljus färgsättning och ett genomgående läge med gott om ljusinsläpp! Här välkomnas ni av en rymlig hall med gott om plats för förvaring och avhängningsmöjligheter i intilliggande garderober. Vidare till bostadens vardagsrum finns det plats för en stor soffgrupp där man gärna avnjuter fredagskvällarna, och ytterligare trivselmöbler om så önskas. I anslutning till vardagsrummet når man bostadens kök och matplats. Här finns det gott om plats för ett större matbord och ett rymligt kök med all den maskinella utrustningen man önskar tillsammans med en vinkyl, samt bra med arbetsbänkar. Ett perfekt kök för den matlagnings intresserade. Lägenhetens sovrum är rymligt och mycket rogivande. Här finns gott om förvaring i stora skjutgarderober och plats för övrigt möblemang om så önskas

- Populär adress
- Optimalt planerad med stora sällskapsytor
- Genomgående lägenhet
- Granne med Hagaparken
- Fina ytskikt
- Vinkyl i köket
- Nära kommunikationer
- Expansivt område

Nu finns det möjlighet att bli ägare av en mycket fin tvårummare på populära Carl Thunbergs Väg i Haga Norra! Lägenheten präglas av fina materialval, stora ytor, ljus färgsättning och ett genomgående läge med gott om ljusinsläpp! Här välkomnas ni av en rymlig hall med gott om plats för förvaring och avhängningsmöjligheter i intilliggande garderober. Vidare till bostadens vardagsrum finns det plats för en stor soffgrupp där man gärna avnjuter fredagskvällarna, och ytterligare trivselmöbler om så önskas. I anslutning till vardagsrummet når man bostadens kök och matplats. Här finns det gott om plats för ett större matbord och ett rymligt kök med all den maskinella utrustningen man önskar tillsammans med en vinkyl, samt bra med arbetsbänkar. Ett perfekt kök för den matlagnings intresserade. Lägenhetens sovrum är rymligt och mycket rogivande. Här finns gott om förvaring i stora skjutgarderober och plats för övrigt möblemang om så önskas. Lägenhetens badrum är helkaklat och utrustat med tvättmaskin. Missa inte denna lägenhet med sitt perfekta läge i Solna! Varmt välkomna att höra av er!

Brf Brahelund är en trivsam förening med många fördelar, till exempel den lummiga och soliga innergården som erbjuder uteplats med grill, vilken nyttjas flitigt av föreningens medlemmar. Föreningen har också tillgång till 28 stycken parkeringsplatser som går att hyra för 400 kr/mån. Det finns även möjlighet för medlemmarna att låna partytält. Närområdet är lugnt och barnvänligt med en nyrenoverad populär lekplats och en liten park. Föreningen har gjort alla större renoveringar, som stambyte, tak-, fönster- och balkongbyte samt indrag av fiber. Trots detta har föreningen en fördelaktig lånebild om ca 3500 kr per kvm boyta. Föreningen erbjuder möjlighet att hyra extra förråd. Föreningen har även en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna. Föreningen disponerar över 28 parkeringsplatser som förmedlas via internkö. Som skriven i Solna finns möjlighet till boendeparkering i området.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter på kort gångavstånd med buss, tvärbana, tunnelbana eller pendeltåg som tar er till Odenplan på ca 4 minuter och Stockholm City på ca 7 minuter. Även Flygbussen till Arlanda har ett av sina stopp här. Vid Solna Centrum erbjuds förutom tunnelbana och tvärbana även ett rikt utbud av butiker och service. Tar man cykeln tar det endast ca 10 minuter in till Odenplan. Ca år 2028 beräknas också den nya gula linjen vara färdig och som kommer trafikera närområdet med tunnelbana.

Populära och natursköna Hagaparken och Brunnsviken finns på behagligt avstånd med 5 minuters promenad. Skolor, förskolor och lekparker finns i området. Matbutiken Willys finner ni på kort avstånd. Solna är en kommun som växer så det knakar och därtill Haga Norra också.

På promenadavstånd når ni även Arenastaden där nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns också Nordens största köpcentrum, Westfield Mall of Scandinavia, vilket är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkomna att höra av er!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 900 000 kr 50 000 kr/kvm
Boarea 58 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 177 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här