Berguven 6

Högst upp på berget med inglasad balkong i ett naturskönt läge.

Kommande försäljning Hovås Göteborg kommun

Välkommen till Berguven 6, en förening bestående av 34 lägenheter som är en av Nya Hovås förstproducerade projekt på berget. Lägenheten genomsyrar kvalitet och har fått en ny touch av moderna färger och natursköna intryck. Planlösningen för dessa 67kvm är verkligen genomtänkt, du har en öppen yta för kök och vardagsrum som bjuder in till sociala middagar där du kan njuta av fördrinken på den 12 kvm stora, inglasade balkongen. Utanför balkongen har du ett lugnt läge med skogen som granne. Köket är från HTH och maskinerna från Cylinda. Två ordentliga sovrum ger dig möjlighet till ett gästrum eller barnrum samt ett master bedroom. Badrummet är utrustat med det du behöver, dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare med förvaring i form av överskåp samt en bred bänk för vikningen av tvätten

Välkommen till Berguven 6, en förening bestående av 34 lägenheter som är en av Nya Hovås förstproducerade projekt på berget. Lägenheten genomsyrar kvalitet och har fått en ny touch av moderna färger och natursköna intryck. Planlösningen för dessa 67kvm är verkligen genomtänkt, du har en öppen yta för kök och vardagsrum som bjuder in till sociala middagar där du kan njuta av fördrinken på den 12 kvm stora, inglasade balkongen. Utanför balkongen har du ett lugnt läge med skogen som granne. Köket är från HTH och maskinerna från Cylinda. Två ordentliga sovrum ger dig möjlighet till ett gästrum eller barnrum samt ett master bedroom. Badrummet är utrustat med det du behöver, dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare med förvaring i form av överskåp samt en bred bänk för vikningen av tvätten.

Fem minuter från lägenheten hittar du allt du behöver: Göteborgs kanske bästa ICA-butik, gym, apotek, vårdcentral, tandläkare, caféer, restauranger med mera. En kort promenad eller cykeltur bort hittar du det salta havet och har du lust att ta dig in till centrala Göteborg så gör du det med bussen på knappt 20 minuter. Nya Hovås är ett område som har haft en snabb tillväxttakt men som ändå har lyckats behålla ett personligt och varierat utbud av butiker och restauranger. Du får en urban känsla tillsammans med närheten till naturen. Nya Hovås visar stolt upp handelskonceptet Small Shops, ett personligt utbud med plats för det väntade och det oväntade med ett varmt och hemtrevligt bemötande. På den idag nedlagda Säröbanan kan du cykla utmed kusten, som tidigare transporterade Göteborgarna till sina sommarvillor. Vill du däremot lämna cykeln hemma så finns det gott om kollektivtrafik.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 67 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 418 kr
Mäklare Göteborg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här