Småbrukarvägen 46A

Livsstilsboende med känsla av amerikansk östkust!

Kommande försäljning Spånga Sundby Stockholm kommun

Känslan av amerikansk östkust är påtaglig i detta trivsamma parhus uppfört 2019/20. Huset har ett högt och privat läge i området på en gata med lite genomfartstrafik. Här uppe på kullen når solen altanen och under många timmar. Entréplanet har en öppen planlösning mellan det exklusivt utformade köket och vardagsrummet med stora spröjsade ljusinsläpp och eldstad. Köket har arbetsytor med carraramarmor och en generös köksö. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora altanen med privat läge och fina solmöjligheter. Entréplanet bjuder också på ett fräscht badrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter

Känslan av amerikansk östkust är påtaglig i detta trivsamma parhus uppfört 2019/20. Huset har ett högt och privat läge i området på en gata med lite genomfartstrafik. Här uppe på kullen når solen altanen och under många timmar. Entréplanet har en öppen planlösning mellan det exklusivt utformade köket och vardagsrummet med stora spröjsade ljusinsläpp och eldstad. Köket har arbetsytor med carraramarmor och en generös köksö. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora altanen med privat läge och fina solmöjligheter. Entréplanet bjuder också på ett fräscht badrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Det övre planet rymmer tre sovrum och den övre hallen kan med fördel användas som TV-hörna. Här finns också ett välutrustat badrum. Charmigt vindsplan med fint frilagda takbjälkar som används som allrum men kan användas som sovrum. Vindsplanet har två rymliga kattvindar med nyinglagt golv. Fördraget trefasuttag på terrass (för bubbelpool t ex). Kamin från Camina, dimmer i alla rum förutom på plan 3, säljaren har larm från Verisure. Sotning genomförd 2023.


Huset har ett trivsamt och lugnt läge i området på behagligt avstånd från större genomfartsgator. Det finns bra skolor i närområdet med Sundbyskolan och förskola några hundra meter bort. En bit längre bort i Solhem finns Spånga gymnasium. Mycket bra kommunikationer med bussar till Spånga Torg (3-4 min) för vidare transport med pendeln till Odenplan (10 min) och T-Centralen (13 min). Härifrån går också bussar till Alvik och på vardagar till Danderyd, via Rissne, Hallonbergen med anknytning till Blå tunnelbanelinje. Åt andra hållet når ni Brommaplan med buss och tunnelbanans gröna linje. Invid Spånga Torg finner ni ett fantastiskt utbud av små butiker inklusive Dennis kött, Åsas fisk och Spånga konditori med årets bagare 2014 Gabriel Di Grado. Här finns välsorterad ICA, Coop, restauranger och frisör. I Spånga finns flera fina idrottsplatser inklusive nyrenoverad simhall och Spånga IP med konstgräsplaner, ishall, löparbanor, utegym och idrottshall.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 135 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift
4 514 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar Brf Sundby Stjärna
Årsredovisning Brf Sundby Stjärna, 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här