Elias Lönnrots väg 9

Ljus fin trea högst upp i huset med balkong i sydost!

Till salu Bromma - Blackeberg Stockholm kommun

VISNING SÖNDAG 3/12 KL 12:15-12:45! Välkomna till denna ljusa fina trea i natursköna Blackeberg! Lägenheten, som ligger högst upp i huset, är genomgående med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljust luftigt kök med gott om skåpsförvaring och arbetsyta med bl.a. fullstor kyl och frys, spis, ugn och diskmaskin. Stort socialt vardagsrum med plats för allt ni kan önska och utgång till balkong i högt fritt sydostläge. Två rymliga sovrum, båda i insynsskyddat läge med fönster mot grönska. Helkaklat badrum i vitt och grått med badkar, wc, handfat med kommod och badrumsskåp. Mycket praktisk förvaring i form av flera platsbyggda garderober både i sovrum och innehall

VISNING SÖNDAG 3/12 KL 12:15-12:45! Välkomna till denna ljusa fina trea i natursköna Blackeberg! Lägenheten, som ligger högst upp i huset, är genomgående med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljust luftigt kök med gott om skåpsförvaring och arbetsyta med bl.a. fullstor kyl och frys, spis, ugn och diskmaskin. Stort socialt vardagsrum med plats för allt ni kan önska och utgång till balkong i högt fritt sydostläge. Två rymliga sovrum, båda i insynsskyddat läge med fönster mot grönska. Helkaklat badrum i vitt och grått med badkar, wc, handfat med kommod och badrumsskåp. Mycket praktisk förvaring i form av flera platsbyggda garderober både i sovrum och innehall. Här bor ni helt optimalt endast ett stenkast från skogen med fina promenadstråk till och längs Mälaren och bara ca tre minuter från tunnelbanan och all tänkbar närservice.

I Grimsta naturreservat, som ni har precis utanför, går ni bland uråldriga träd ner till Mälaren och den västvända strandpromenaden precis vid vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Ett stenkast från lägenheten har ni även en populär thaimatskiosk där ni enkelt kan mat sex dagar i veckan.

Säljaren har tillgång till ett källarförråd som säljaren mätt upp till 5 kvm. Balkongen har säljaren mätt upp till 4 kvm.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 490 000 kr
35 070 kr/kvm
Pris 2 490 000 kr 35 070 kr/kvm
Boarea 71 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 148 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Prospekt
Stadgar Brf Tavasten1
Energideklaration
Årsredovisning Brf Tavasten 1, 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här