Krukmakargatan 4, 1 tr

Välplanerad och mycket fin trea med vackra sekelskiftesdetaljer i trevliga kvarter!

Till salu Södermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina sekelskiftestrea på attraktiv adress på lugna Krukmakargatan. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, ett mysigt sovrum som även passar som kontor/gästrum/barnrum, ett helkaklat badrum samt en välkomnande hall. Exemplarisk förvaring erbjuds i en stor garderobsvägg i hallen. Tidstypiska attribut så som vacker fiskbensparkett, generös takhöjd, speglade dörrar, stora fönsterpartier med djupa fönsternischer och takrosetter ger lägenheten sin charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och unik tvåa som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl paret som den lilla familjen. Välskött och omtyckt förening med god ekonomi och en mycket trevligt och lummig innergård med sittmöbler. Swedenborgs lusthus finns på gården och går att hyra med plats för 12 sittande personer

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina sekelskiftestrea på attraktiv adress på lugna Krukmakargatan. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, ett mysigt sovrum som även passar som kontor/gästrum/barnrum, ett helkaklat badrum samt en välkomnande hall. Exemplarisk förvaring erbjuds i en stor garderobsvägg i hallen. Tidstypiska attribut så som vacker fiskbensparkett, generös takhöjd, speglade dörrar, stora fönsterpartier med djupa fönsternischer och takrosetter ger lägenheten sin charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och unik tvåa som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl paret som den lilla familjen. Välskött och omtyckt förening med god ekonomi och en mycket trevligt och lummig innergård med sittmöbler. Swedenborgs lusthus finns på gården och går att hyra med plats för 12 sittande personer. För dig med barn utgör gården en väldigt bra plats för umgänge och lek i trygg miljö. Stor tvättstuga finns i ett trevligt och glasat uthus på innergården.

Fastigheten ligger i pittoreska kulturkvarter som präglas av äldre bebyggelse från sekelskiftet och många vackra K-märkta hus i kombination med tidstypiska funkisfastigheter. Oavsett om du lockas av Södermalms pulserande nöjesliv, kulturlivet eller shoppingen i de trendiga klädbutikerna - så finns här allt du kan tänkas vilja ha strax utanför porten. Flertalet matbutiker, barer, restauranger och gym finns bara stenkast bort. Här bor du med omedelbar närhet till Mariatorget, Mariaberget, Mosebacke samt Götgatan. Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder!

Goda kommunikationer precis utanför porten i form av såväl bussar som tunnelbana samt pendeltåg då Södra station ligger nära. Buss nr 4 stannar i närheten och tunnelbana Mariatorget respektive Zinkensdamm nås med några få minuters gång. Promenadavstånd är det även till Tantolunden med sina stora grönområden och tillgång till badplats på sommaren och skridskoåkning under vinterhalvåret.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 5 995 000 kr 99 917 kr/kvm
Boarea 60 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
2 774 kr
Visningar

söndag 24 september 12:15 - 13:00

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 18:00 - 18:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 12:15 - 13:00

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 18:00 - 18:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

23_07_04_Krukmakargatan_4_Lgh_1103_Mätbevis
Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här