Storsegelgatan 1

Etagelägenhet - två badrum - egen tvättstuga - stor balkong längs med - attraktiva Öster Mälarstrand

Till salu Öster Mälarstrand Västerås kommun

- Etagelägenhet med fantastisk rymd
- Gedigen balkong längs lägenheten
- Hörnläge med gott om ljusinsläpp
- Två badrum & egen tvättdel
- Välskött förening med garage, stort förråd samt tvättstuga på entréplan

Varmt välkomna till detta generösa boende om hela 118 välplanerade kvadratmeter i etage med gedigen balkong, Mälarglimt och hörnläge i en välskött fastighet. På en av Västerås populäraste områden erbjuds nu denna utsökta femrummare med två badrum, egen tvättdel, balkong samt uteplats i en öppen social planlösning. Utöver detta sätter en genomgående hög standard på inredningen prägel på lägenheten. Detta i kombination med goda förvaringsmöjligheter i bostaden men även ett eget mycket stort förråd med separat dörr gör att högt ställda krav uppfylls. Lägenhetens hörnläge bidrar till ett härligt ljusflöde och utgång från både kök samt vardagsrum till den gedigna balkongen med mälarglimt. Bostadens nedre plan erbjuder ett fantastiskt bibliotek/allrum. Utrustat med duschrum, egen ingång, goda förvaringsmöjligheter samt en slående takhöjd

- Etagelägenhet med fantastisk rymd
- Gedigen balkong längs lägenheten
- Hörnläge med gott om ljusinsläpp
- Två badrum & egen tvättdel
- Välskött förening med garage, stort förråd samt tvättstuga på entréplan

Varmt välkomna till detta generösa boende om hela 118 välplanerade kvadratmeter i etage med gedigen balkong, Mälarglimt och hörnläge i en välskött fastighet. På en av Västerås populäraste områden erbjuds nu denna utsökta femrummare med två badrum, egen tvättdel, balkong samt uteplats i en öppen social planlösning. Utöver detta sätter en genomgående hög standard på inredningen prägel på lägenheten. Detta i kombination med goda förvaringsmöjligheter i bostaden men även ett eget mycket stort förråd med separat dörr gör att högt ställda krav uppfylls. Lägenhetens hörnläge bidrar till ett härligt ljusflöde och utgång från både kök samt vardagsrum till den gedigna balkongen med mälarglimt. Bostadens nedre plan erbjuder ett fantastiskt bibliotek/allrum. Utrustat med duschrum, egen ingång, goda förvaringsmöjligheter samt en slående takhöjd. Perfekt att nyttja som ytterligare ett vardagsrum, gästrum eller tonårsrum.

Attraktivt belägen i omåttligt populära Öster Mälarstrand med Mälaren som närmsta granne. Här avnjuter du vackra promenadstråk efter vattnet och mysiga caféer och restauranger i närområdet. En kort promenad bort når du Västerås citys rikliga utbud av nöjen och shopping samt Centralstationen. Välskött förening med god ekonomi som speglas i den låga månadsavgiften. Där ingår även digital-TV samt bredband, övernattningslägenhet finns att hyra och gott om parkeringar. Tvättstuga finns även i huset! Föreningens goda ekonomi återspeglas även på månadsavgifterna då alla bostadsrättshavare fick en gratis månad senast.

Ett boende som måste upplevas! Hjärtligt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 595 000 kr 30 466 kr/kvm
Boarea 118 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift
6 457 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning-HSB brf Fendern 2 i Västerås-2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här