Högalidsgatan 50, 4 tr

Till salu Södermalm Stockholm kommun

***Accepterat pris***
Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa på attraktiv adress invid Högalidsparken.
Bostaden är väldisponerad med ett stilfullt kök med öppen planlösning mot ett trevligt vardagsrum, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt en välkomnande hall. Trevligt ljusinsläpp ges tack vare den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck och generös takhöjd som skapar en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut såsom vacker fiskbensparkett, speglade dörrar, generös takhöjd samt spröjsade fönster med djupa fönsternischer ger lägenheten sin charmiga karaktär. Från vardagsrummet har du trevlig utsikt mot vackra Högalidsparken och Högalidskyrkan. Exemplarisk förvaring finns i en stor garderobsvägg i sovrummet samt i två garderober i hallen. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad med genomtänkt planlösning som tar tillvara på alla kvadratmeter och passar perfekt för såväl ensamhushållet, paret eller den lilla familjen

***Accepterat pris***
Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa på attraktiv adress invid Högalidsparken.
Bostaden är väldisponerad med ett stilfullt kök med öppen planlösning mot ett trevligt vardagsrum, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt en välkomnande hall. Trevligt ljusinsläpp ges tack vare den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck och generös takhöjd som skapar en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut såsom vacker fiskbensparkett, speglade dörrar, generös takhöjd samt spröjsade fönster med djupa fönsternischer ger lägenheten sin charmiga karaktär. Från vardagsrummet har du trevlig utsikt mot vackra Högalidsparken och Högalidskyrkan. Exemplarisk förvaring finns i en stor garderobsvägg i sovrummet samt i två garderober i hallen. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad med genomtänkt planlösning som tar tillvara på alla kvadratmeter och passar perfekt för såväl ensamhushållet, paret eller den lilla familjen. Välskött och omtyckt förening med bekvämligheter för sina boende så som tvättstuga, ett hobbyrum och två trivsamma innergårdar.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inredningsbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbio.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.
Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 500 000 kr 102 273 kr/kvm
Boarea 44 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 192 kr
Visningar

söndag 25 februari kl. 13:45 - 14:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 25 februari kl. 13:45 - 14:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Mätbevis
Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här