Folkskolegatan 20, 5 tr

Välplanerad och mycket unik vindsvåning i med stor terrass i perfekt söderläge!

Kommande försäljning Södermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna unika och mycket fina vindslägenhet med möblerbar terrass i perfekt söderläge! Direkt när du kliver innanför dörren slås du av den generösa takhöjden och de synliga takbjälkarna som i kombination med det rikliga ljusinsläppet ger bostaden en härlig känsla av rymd. Ljusa ytskikt, fina trägolv, vackra materialval och kamin ger lägenheten sin charmiga och exklusiva karaktär. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, tre lättmöblerade sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en välkomnande hall. Lägenheten ligger i ett tyst och privat läge med milsvid utsikt över takåsarna. Den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck ger möjlighet till korsdrag och en härlig känsla av rymd i bostaden. Nu har du chansen att förvärva en mycket unik och fin bostad som tar tillvara på sina kvadratmeter och där det bara är att flytta in. Välskött och trevlig förening som äger sin mark och som dessutom har bekvämligheter för sina boende så som tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrums, soprum samt två trevliga innergårdar med sitt- och grillmöjligheter

Välkommen till denna unika och mycket fina vindslägenhet med möblerbar terrass i perfekt söderläge! Direkt när du kliver innanför dörren slås du av den generösa takhöjden och de synliga takbjälkarna som i kombination med det rikliga ljusinsläppet ger bostaden en härlig känsla av rymd. Ljusa ytskikt, fina trägolv, vackra materialval och kamin ger lägenheten sin charmiga och exklusiva karaktär. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, tre lättmöblerade sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en välkomnande hall. Lägenheten ligger i ett tyst och privat läge med milsvid utsikt över takåsarna. Den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck ger möjlighet till korsdrag och en härlig känsla av rymd i bostaden. Nu har du chansen att förvärva en mycket unik och fin bostad som tar tillvara på sina kvadratmeter och där det bara är att flytta in. Välskött och trevlig förening som äger sin mark och som dessutom har bekvämligheter för sina boende så som tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrums, soprum samt två trevliga innergårdar med sitt- och grillmöjligheter. Föreningen är stabil där alla lån är omskrivna 2023 till nya högre räntor vilket är med i budgeten, fortsatt överskott med en kassa som ökar och dessutom finns plan för ytterligare amortering.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inredning- och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken och i Tantolunden. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 83 kvm
Antal rum 4 rum
Biarea 19 kvm
Avgift
5 291 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här