Bäckaskiftsvägen 15, 3 tr

Renoverad och generös 3:a högst upp i huset

Kommande försäljning Stureby - Enskede Stockholm kommun

* Generös 3:a högst upp i huset
* Balkong i söder
* Renoverat kök och stambytt badrum
* Mycket stabil förening med låga avgifter och unikt låg belåning
* Festlokal och övernattningsrum
* Stor innergård med lekplats och ca 3 min från Stureby Skola

Välkommen till denna välrenoverade och ljusa 3:a belägen högst upp i huset med fri och grönskande vy. Lägenheten är smakfullt renoverad med genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt. Rymligt vardagsrum med plats för önskat möblemang. Lägenheten erbjuder även en stor balkong i bästa söderläge. Renoverat kök med ljus skåpinrending och gott om förvaring. Matplats invid fönster med utblick över grönskande baksida. Två välplanerade sovrum med plats för säng samt förvaringsmöblemang

* Generös 3:a högst upp i huset
* Balkong i söder
* Renoverat kök och stambytt badrum
* Mycket stabil förening med låga avgifter och unikt låg belåning
* Festlokal och övernattningsrum
* Stor innergård med lekplats och ca 3 min från Stureby Skola

Välkommen till denna välrenoverade och ljusa 3:a belägen högst upp i huset med fri och grönskande vy. Lägenheten är smakfullt renoverad med genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt. Rymligt vardagsrum med plats för önskat möblemang. Lägenheten erbjuder även en stor balkong i bästa söderläge. Renoverat kök med ljus skåpinrending och gott om förvaring. Matplats invid fönster med utblick över grönskande baksida. Två välplanerade sovrum med plats för säng samt förvaringsmöblemang. Fräscht badrum med badkar samt genomgående mycket goda förvaringsmöjligheter. I anslutande källarplan finns tillgång till två förråd, två tvättstugor samt barnvagnsrum. Vid behov erbjuder föreningen möjlighet att hyra ytterligare förråd. På gården har föreningen ett stort cykelförråd med sedumtak.

Föreningen är också något utöver det vanliga med mycket låg belåning och en engagerad och trevlig styrelse. Här har fastigheterna genomgått samtliga stora renoveringar med fönsterbyte, stambyte och balkongrenovering. Fastighetselen har dragits om såväl ute som inne under 2021, gemensam el (IMD) installerats och 3-fas dragits fram till lägenheterna. Därtill har föreningen flera härliga uteplatser och lekplatser för barnen, den närmaste precis utanför porten. För den som har släkt och vänner på besök finns övernattningslägenhet att hyra och festlokalen är perfekt för barnkalaset. Under 2023 byggs ett funktionellt miljöhus som ersätter de äldre sopskåpen och till parkeringsplatserna kommer det att installeras laddstolpar.

Stureby är ett lugnt och barnvänligt område med många lekplatser och förskolor i närområdet. Alldeles runt knuten finns omtyckta Zaza pizzeria med såväl lunchservering, a la carte och goda pizzor. Närlivs med postombud/pakethantering finner ni inom 200 meters avstånd, och inom cykelavstånd har du även ICA BEA som förmodligen är en av topp-tre butiker i Stockholm. Promenaden till T-banan (Stureby) tar ca 3 min. Södermalm nås på 10 min och T-centralen på ca en kvart. Att cykla till Årstaberg tar ca 15 min och att gå till Skanstull raska 35 min. På promenadavstånd finns Bandängens parklek, en traditionell parklek med djur där man på sommaren kan bada i plaskdamm och vintertid roa sig med skridsko- och pulkaåkning. På helgen är grillen tänd och här finns också ett café. Det finns även välutrustade utegym, café och det nyöppnade Deli by Matboden där man kan införskaffa fredagsmyset, avnjuta en trerätters eller slinka in på ett glas vin. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 76 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 158 kr
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här