Hasselstigen 4, 5 tr

Välkommen till en optimalt planerad tvåa på Hasselstigen!

Till salu Gamla Råsunda Solna kommun

- Nära kommunikationer och restauranger
- Populär adress
- Väldisponerad rymlig 2:a
- Mycket trevlig balkong i bra solläge
- Högt upp i huset
- Ett stenkast från City
- Perfekt läge i G:a Råsunda omgivet av flera småparker, T-bana 2 min, ICA 5 min
- Föreningen har lokaler som hyrs ut och bringar intäkter till föreningen
- Bergvärme installerat i fastigheten 2014
- Takrenovering 2022
- Nya balkongen 2021

Nu finns det möjlighet att bli ägare av denna fina bostad på populär adress i Råsunda! Här välkomnas ni till denna stilrena tvårummare med härlig balkong högt upp i huset! Bostadens läge är oslagbart, detta är den perfekta lägenheten för er som vill bo ostört med grönska inpå knuten men ändå ett stenkast från restauranger, service och täta kommunikationer. Här välkomnas ni till en rymlig hall med gott om plats för avhängningsmöjligheter för alla ytterkläder. Vidare in till vardagsrummet finns det gott om yta som erbjuder flera olika möbleringsalternativ där större soffgrupp får plats, här njuter man gärna av fredagskvällarna! Härifrån nås även den mycket trevliga balkongen med plats för mindre bord och stolar. Intill bostadens vardagsrum finner man köket och dess matplats med fullstort matbord. Köket är fullt maskinellt utrustat med allt man behöver och den gråa skåpinredningen står för god förvaring, perfekt för den matlagningsintresserade! Lägenhetens rymliga sovrum är rogivande och ger plats för stor dubbelsäng och diverse övrigt möblemang. Badrummet är utrustat med badkar. Genomgående fina ytskikt och trendiga färgval

- Nära kommunikationer och restauranger
- Populär adress
- Väldisponerad rymlig 2:a
- Mycket trevlig balkong i bra solläge
- Högt upp i huset
- Ett stenkast från City
- Perfekt läge i G:a Råsunda omgivet av flera småparker, T-bana 2 min, ICA 5 min
- Föreningen har lokaler som hyrs ut och bringar intäkter till föreningen
- Bergvärme installerat i fastigheten 2014
- Takrenovering 2022
- Nya balkongen 2021

Nu finns det möjlighet att bli ägare av denna fina bostad på populär adress i Råsunda! Här välkomnas ni till denna stilrena tvårummare med härlig balkong högt upp i huset! Bostadens läge är oslagbart, detta är den perfekta lägenheten för er som vill bo ostört med grönska inpå knuten men ändå ett stenkast från restauranger, service och täta kommunikationer. Här välkomnas ni till en rymlig hall med gott om plats för avhängningsmöjligheter för alla ytterkläder. Vidare in till vardagsrummet finns det gott om yta som erbjuder flera olika möbleringsalternativ där större soffgrupp får plats, här njuter man gärna av fredagskvällarna! Härifrån nås även den mycket trevliga balkongen med plats för mindre bord och stolar. Intill bostadens vardagsrum finner man köket och dess matplats med fullstort matbord. Köket är fullt maskinellt utrustat med allt man behöver och den gråa skåpinredningen står för god förvaring, perfekt för den matlagningsintresserade! Lägenhetens rymliga sovrum är rogivande och ger plats för stor dubbelsäng och diverse övrigt möblemang. Badrummet är utrustat med badkar. Genomgående fina ytskikt och trendiga färgval. Detta är den perfekta lägenheten för er som har högt ställda krav och som söker ett boende där det bara är att flytta in. Varmt välkomna att höra av er!

I kvarteren runt bostaden finns det gott om välsorterade matbutiker, caféer, restauranger, bagerier och andra trevliga småbutiker. Området har också sin egen SF-biograf i anrika Filmstaden, där även den välkända restaurangen Regissörsvillan finns belägen. En bit bort ligger Solna Centrum med ett brett utbud av modebutiker och god service. I närområdet finns även flera gym, däribland Puls & Träning och SATS. För avkoppling i trevlig parkmiljö rekommenderas grönområdet runt Råstasjön som under vintertid även plogas och möjliggör skridskoåkning. Intill grannsjön Lötsjön finns även ett mysigt och välbesökt café, Gröna Stugan som är perfekt när man blir fika/lunchsugen. Områdets närhet till natur och grönska är ett populärt inslag hos de boende, Hagaparken med Brunnsviken med flera motionsslingor samt tennisbanor och mysiga caféer finns också på bekvämt avstånd. Ursviks motionsområde erbjuder ytterligare motionsslingor och vintertid prepareras populära längdskidspår.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På några minuters promenadavstånd når man Arenastaden där nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Läget invid Råsundavägen innebär utmärkta kommunikationer! Närmaste t-bana är Näckrosen (blå linje) ca 2 minuters promenad ifrån bostaden. Precis i närheten passerar flertalet busslinjer, bl.a. buss mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Busstorget vid Solna Centrum erbjuder ytterligare busslinjer. Pendeltågstationen ligger ca. 10 minuter från bostaden (Solna Station samt Sundbybergs Station). Tvärbanan trafikerar sträckan mellan Alvik - Solna Station. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20.

Varmt välkomna att höra av er!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 52 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 701 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här