Stöttingsgränd 18, 1tr

Ljus & fräsch med balkong - 50 m till T-bana - Stambytt & renoverat badrum & kök - Rymliga rum!

Kommande försäljning Västertorp Stockholm kommun

Ett stenkast från tunnelbanan i populärt område finner ni denna ljusa och fina lägenhet med härlig balkong. Bostaden är placerad på gavel med fönster i tre väderstreck med mycket gott ljusinsläpp samt bevarade vackra detaljer så som fönsterbänkar i original och vackra dörrar. Tack vare stort vardagsrum har man goda möbleringmöjligheter och från detta rum nås även bostadens balkong vilken är placerad med trevligt läge. Det stilrena köket med vita skåpsluckor erbjuder en fullutrustad maskinpark med spishäll, köksfläkt, diskmaskin, varmluftsugn och kombinerad kyl/frys. Här finns även god förvaring och utrymme för matplats invid fönsterparti. Vidare finns tre, bra sovrum med förvaring. Badrummet stambyttes 2011 då det samtidigt renoverades i moderna färgval

Ett stenkast från tunnelbanan i populärt område finner ni denna ljusa och fina lägenhet med härlig balkong. Bostaden är placerad på gavel med fönster i tre väderstreck med mycket gott ljusinsläpp samt bevarade vackra detaljer så som fönsterbänkar i original och vackra dörrar. Tack vare stort vardagsrum har man goda möbleringmöjligheter och från detta rum nås även bostadens balkong vilken är placerad med trevligt läge. Det stilrena köket med vita skåpsluckor erbjuder en fullutrustad maskinpark med spishäll, köksfläkt, diskmaskin, varmluftsugn och kombinerad kyl/frys. Här finns även god förvaring och utrymme för matplats invid fönsterparti. Vidare finns tre, bra sovrum med förvaring. Badrummet stambyttes 2011 då det samtidigt renoverades i moderna färgval. Här erbjuds golvvärme, badkar med dusch, wc, tvättmaskin och förvaring. Bostaden har även säkerhetsdörr samt plats för hatthylla i hall. I hallen finns även en garderob i original med överskåp samt klädkammare. För ytterligare förvaring finns ett källarförråd.

Bostadsrättsföreningen Barisen 1 är en mycket bra förening med stabil ekonomi. Föreningen består av 54 lägenheter, 11 st av dessa är hyresrätter och man förvärvade fastigheten år 2010 och äger marken. Fastigheten har även 5 st uthyrningsbara lokaler på källarplan varav samtliga är uthyrda. I avgiften ingår både värme, vatten, el till golvvärme i badrum, bredband (fiber) och basutbud för TV. De gemensamma utrymmen som finns är bland annat tvättstuga, övernattningsrum, samlingslokal, källarförråd och cykelförråd/barnvagnsförråd. På föreningens mark finns även grillplatser för de boende att nyttja samt lekstuga, sandlåda och odlingslådor. Föreningen tillhandahåller även parkeringsplatser för 450 kr i månaden. De senaste åren har fastigheterna genomgått flertalet större renoveringar så som stambyte av el, kök och bad samt fönsterrenovering. I föreningen finns även flertalet hyresrätter vilket inbringar kapital varje månad och kan ses som ett dolt kapital vid framtida avyttring.

Här bor ni i lummigt och mysigt område med närhet till det mesta. Lägenheten är placerad med bara någon minut till Västertorps tunnelbanestation. I Västertorps centrum på nära avstånd finns det man kan tänkas behöva såsom bank, café, sushi, pizzerior, kinesisk restaurang, kvarterskrog, butiker och mataffärerna Coop och Hemköp, vilka har generösa öppettider. Här finns bland annat populära och mysiga konditoriet "Bakstugan" som har ett härligt utbud av sötsaker. Nära bostaden finns populära lekparken Lugnet, basketplan, fotbollsplan, utegym samt Västertorps sim- och idrottshall och utomhusbadet Hägerstensbadet. På nära avstånd når man även restaurang- och kulturutbudet vid Telefonplan och Fruängen och till populära AB café respektive Söderbergs bageri har man cykelavstånd. Sommartid tar man sig på mindre än 10 minuter med cykel även till Örnsbergs klippbad respektive Vinterviken vilka erbjuder härliga badmöjligheter. Med tunnelbanan tar ni er lätt vidare till bland annat närliggande Liljeholmen med populär galleria och ytterligare anknytningar såsom bussar och tvärbana. På 10 minuter når ni stadens puls i Hornstull. För mer shopping finns Kungens Kurva på nära avstånd med bil där bland annat IKEA finns beläget.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 72 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 328 kr
Mäklare Liljeholmen

Ansvarig mäklare

Signe Caroline Sjövall

0708-99 79 72 signecaroline.sjovall@notar.se Läs mer om mig

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här