Östra Storgatan 166

Perfekt planerad etta med nyproduktionsstandard och Vättern som närmsta granne!

Till salu Liljeholmen Jönköping kommun

Nu kan vi presentera en enrummare som heter duga!

Allt man kan tänkas behöva ryms i denna perfekt planerade lägenhet. Bra ljusinsläpp - något som är få förunnat i de mindre lägenheterna i vanliga fall. Hus uppfört så sent som 2013 ger genomgående hög stilren standard. En väl genomtänkt planlösning med stor yta i hallen för förvaring, ett rejält helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Stort avlångt rum som gör det lätt för bostadsrättsinnehavaren att dela på sin "sov och soff del". Och som om detta inte vore nog - En stor balkong som på sommaren gör att lägenhetens kvm växer med balkongens storlek. Balkongen har ett fritt läge och nästan ingen insyn alls

Nu kan vi presentera en enrummare som heter duga!

Allt man kan tänkas behöva ryms i denna perfekt planerade lägenhet. Bra ljusinsläpp - något som är få förunnat i de mindre lägenheterna i vanliga fall. Hus uppfört så sent som 2013 ger genomgående hög stilren standard. En väl genomtänkt planlösning med stor yta i hallen för förvaring, ett rejält helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Stort avlångt rum som gör det lätt för bostadsrättsinnehavaren att dela på sin "sov och soff del". Och som om detta inte vore nog - En stor balkong som på sommaren gör att lägenhetens kvm växer med balkongens storlek. Balkongen har ett fritt läge och nästan ingen insyn alls. Till lägenheten hör ett praktiskt kallförråd.

Att bo på Liljeholmen innebär att man är ett med Vättern. På sommaren är semesterkänslan ständig med stranden och volleybollplan precis runt hörnet. På kvällarna utlovas här magnifika solnedgångar och kanske ännu mer magnifika grillkvällar som kan avslutas med ett dopp i det blå!
Vidare så nås det mesta på gång- eller cykelavstånd - asecs, mataffärer, restauranger, Rocksjön, Husqvarna Garden arena, högskolan, shopping i city och mycket mer.

Välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 745 000 kr 44 744 kr/kvm
Boarea 39 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
3 273 kr
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar Fursten Norra 2
Årsredovisning 2022
Frågelista - bilaga överlåtelseavtal

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här