Svartviksslingan 104

Fantastiskt fin och nyrenoverad lägenhet!

Till salu Bromma - Minneberg Stockholm kommun

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för visning. Nu kan jag stolt presentera denna nyrenoverade lägenheten mitt i underbara Minneberg. Här är det bara att flytta in och trivas direkt då större delen av bostaden renoverades 2022. Här erbjuds ett stort renoverat kök med förvaring bakom mycket snygga grå-gröna skåpsluckor. Köket är utrustat med bland annat integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikro. Plats finns för matgrupp invid fönsterna med utsikt över det lilla torget. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med gott om ljusinsläpp

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för visning. Nu kan jag stolt presentera denna nyrenoverade lägenheten mitt i underbara Minneberg. Här är det bara att flytta in och trivas direkt då större delen av bostaden renoverades 2022. Här erbjuds ett stort renoverat kök med förvaring bakom mycket snygga grå-gröna skåpsluckor. Köket är utrustat med bland annat integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikro. Plats finns för matgrupp invid fönsterna med utsikt över det lilla torget. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med gott om ljusinsläpp. Sovrummet rymmer en större dubbelsäng och avskiljs med en glasvägg som släpper in härligt ljus till rummet. Gott om förvaring finns i lägenheten tack vare en garderobsvägg i hallen och en stor klädkammare med PAX-system. Utöver det finns även tillgång till ett källarförråd som är uppmätt till 5 kvm av säljaren. Badrummet är inrett med badkar, handfat med kommod och ett spegelskåp med plats för förvaring. Golvet pryds av ett nylagt trägolv.

Lägenheten är registrerad som 1 rok hos ekonomisk förvaltare men används som 2 rok tack vare glasväggen som har en dörr som avskiljer mot vardagsrum.

HSB Brf Svartvik är en av de fyra stora föreningarna i Minnebergs samfällighet. Minneberg är ett populärt område som har mycket att erbjuda. Trevligt och lugnt beläget på en udde omringad av Mälarens glittrande vatten. Längs med strandpromenaden finns badplatser, småbåtshamn, bryggor och gott om grillplatser. Inom området finns även två större samlingslokaler samt lokaler för vävning, snickeri, gym, bastu m.m. Det finns också möjlighet att hyra övernattningslägenheter samt tillgång till bridgeklubb, båtklubb, fotoklubb och motionsrum. Precis nedanför lägenheten har du matbutiken Coop och på några minuter kan du promenera till den stora och populära lekplatsen vid Tranebergsängen.

På ca 10-15 minuters promenad, alternativt några minuters busstur med nr 114, ligger Alvik med tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på ca 15 minuter. Även tvärbanan mot Globen/Hammarby Sjöstad eller Solna via Johannesfred och Sundbyberg avgår härifrån. Vid Alviks torg finns det mataffär, caféer, butiker, restauranger, gym och banker m.m. Med ca 5 minuters bilresa nås Bromma Blocks med ca 80 butiker, caféer, restauranger samt större livsmedelsbutiker.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 950 000 kr 57 843 kr/kvm
Boarea 51 kvm
Antal rum 1.5 rum
Avgift
3 677 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning HSB Brf Sandvik 2022
Stadgar Sandvik 2017
Energideklaration Svartviksslingan 104-110

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här