Gimmerstavägen 10

Totalt renoverad gavel 3:a med balkong

Kommande försäljning Örby Slott/Älvsjö Stockholm kommun

En totalt nyrenoverad gavel 3:a! med balkong i söderläge. Perfekt planlösning som passar de flesta med lagom stora rum. Bostaden har nyligen genomgått en total renovering av kök, badrum och även alla ytskikt. Nytt parkettgolv och målade väggar. Bostaden är fördelat på ett stort sovrum med plats för förvaring och dubbelsäng. mindre sovrum som är perfekt som barnrum eller kontor, ett ljust vardagsrum, fullutrustat kök, badrum och hall. Här finns även den södervända balkongen i ett insynsskyddat läge

En totalt nyrenoverad gavel 3:a! med balkong i söderläge. Perfekt planlösning som passar de flesta med lagom stora rum. Bostaden har nyligen genomgått en total renovering av kök, badrum och även alla ytskikt. Nytt parkettgolv och målade väggar. Bostaden är fördelat på ett stort sovrum med plats för förvaring och dubbelsäng. mindre sovrum som är perfekt som barnrum eller kontor, ett ljust vardagsrum, fullutrustat kök, badrum och hall. Här finns även den södervända balkongen i ett insynsskyddat läge. Här kan man avnjuta trevliga frukostar eller en kaffe i solen.
I vardagsrummet finns goda möbleringsmöjligheter med fönster i två väderstreck. Mycket smakfullt renoverat kök som har en bra arbetsyta och även utrymme för ett matbord om ca 4 personer. Kökets maskinpark består av: Varmluftsugn, inbyggt mikrovågsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys och fläkt i rostfritt utförande. Exklusivt helkaklat badrum med takdusch, glasdörrar, handfat med kommod, tvättmaskin, spegelskåp, wc och vädringsfönster. Rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter.

Lugnt läge i Örby Slott med närhet till grönområden och promenadstråk. Precis intill finner ni trevliga Örby Slottspark med picknickmöjligheter samt bad för de mindre barnen i fontänen. Ett stenkast bort finns busshållplats med flertalet busslinjer med bland annat riktning mot Gullmarsplan, Älvsjö och Liljeholmen. Promenadavstånd till Älvsjö station med pendeltåg, mängder av busslinjer, bra service såsom, vårdcentral, bibliotek, bank, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I området finns förskolor samt skola med årskurs F-9.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 495 000 kr 43 772 kr/kvm
Boarea 57 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 495 kr
Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här