Näckrosvägen 17

Genomgående 3:a med inglasad balkong där ni kan njuta av solen från lunch till kväll!

Kommande försäljning Råsunda - Näckrosen Solna kommun

Välkommen till denna fina trerummare i populära Brf Näckrosen, Råsundas största förening med stark ekonomi. Lägenheten är belägen i ett av föreningens bostadshus som ligger på krönet av Näckrosvägen vilket gör att ni upplever att lägenheten ligger ännu högre upp. Tack vare fönster i flera väderstreck får ljuset fritt spelrum genom hela lägenheten. Ifrån balkongen och vardagsrummet bjuds på en härlig utsikt och sol större delen av dagen/kvällen och i köket kan ni njuta av morgonsolen i öst och vy mot karaktäristiska "Råsunda Vattentorn". Rummen är ljust inredda och både kök och badrum fräscha. Förvaringsmöjligheterna är goda i rymlig klädkammare och garderober. Här bor ni ett stenkast från T-bana, bio, gym, ICA-butik & restauranger/ caféer i Filmstaden och längs med Råsundavägen

Välkommen till denna fina trerummare i populära Brf Näckrosen, Råsundas största förening med stark ekonomi. Lägenheten är belägen i ett av föreningens bostadshus som ligger på krönet av Näckrosvägen vilket gör att ni upplever att lägenheten ligger ännu högre upp. Tack vare fönster i flera väderstreck får ljuset fritt spelrum genom hela lägenheten. Ifrån balkongen och vardagsrummet bjuds på en härlig utsikt och sol större delen av dagen/kvällen och i köket kan ni njuta av morgonsolen i öst och vy mot karaktäristiska "Råsunda Vattentorn". Rummen är ljust inredda och både kök och badrum fräscha. Förvaringsmöjligheterna är goda i rymlig klädkammare och garderober. Här bor ni ett stenkast från T-bana, bio, gym, ICA-butik & restauranger/ caféer i Filmstaden och längs med Råsundavägen. En fin gångväg precis tar er ner från Näckrosvägen till Råsta- och Lötsjön.

- Väldisponerade rum
- Rymligt och ljust inrett kök med ljusa inredning & matplats för flertalet gäster
- Inglasad balkong bjuder på sol från lunch till kväll
- Rymligt vardagsrum och utgång till balkongen
- Två bra sovrum
- Helkaklat badrum med dusch
- Till lägenheten finns ett vindsförråd & matkällarförråd
- Gemensam takterrass (tidigare piskbalkong) finns.
- Tvättstuga & cykelrum finns att tillgå i källaren
- Ekon. stark brf med låg belåning
- 3 min promenad till T-bana Näckrosen (blå linje)
- 4 min promenad till bussar längs med Råsundavägen
- 4 min promenad till Råstasjön
-10 min promenad till Mall of Scandinavia

FÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Barnvagns-/cykelrum nås i fastigheten. För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 500 kr per dygn och rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Det finns också en slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg som man kan gå med i om intresse finns.

SERVICE/NÖJE
På Näckrosvägen bor ni med allt man kan önska, på andra sidan gatan inne i nybyggda Filmstaden ligger Råsundas egen biograf på Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni Sushi, Thaimat, Pizzeria och Regissörsvillan. Café Du Bon Pain hittar ni längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd som kan avnjutas en lördagsmorgon. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära Café Mezzo. Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av just detta. Här ligger en IMAX- biograf, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp. Hit promenerar ni på ca 10 minuter.

GRÖNOMRÅDEN/FRITID/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland barnvagnsrullande föräldrar, hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarna på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll. I Vasalundshallen kan ni motionssimma, gymma och delta i gruppträning. Sommartid lockar Hagaparken som binder samman Solna med Vasastan med härliga gräsytor för picknick och ett dopp i Brunnsviken. I parken finns flera parkcaféer och Haga tennis med utomhusbanor precis vid vattnet. Här ligger också Haga Forum som serverar brunch med utsikt mot vattnet.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till tunnelbanestationen Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast ett par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, däribland buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde. Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 15 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats och shoppingen i Bromma Blocks.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 71 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 162 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Näckrosvägen 22
Energideklaration Näckrosvägen 7
Stadgar
Energideklaration Näckrosvägen 5
Årsredovisning 2022
RevisionsberättelseNäckrosen2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här