Vidjavägen 37

Grönskande tomt - fantastiska möjligheter

Till salu Huddinge Vidja Huddinge kommun

Nu har jag nöjet att presentera denna idyll!

Här kan du förverkliga drömmen om att bo kvar på landet året om, här har ni kommunalt vatten och avlopp inkopplat till huset (betalt), fiber för den som arbetar hemifrån och en idylliskt tomt om 2 216kvm.
Högt belägen fastighet i populära Vidja till salu. Idag står det ett fritidshus på fastigheten med kök, sovrum och vardagsrum med öppen spis, finns också en gäststuga på tomten utrustad med el men ej vatten och avlopp. Denna tomt är perfekt för dig som vill bygga eget i framtiden eller vill ha ett mindre hus i naturnära miljö. Vidja håller idag på att exploateras och Huddinge kommun bygger in kommunalt v/a i området och det finns en detaljplan som vunnit laga kraft. Vidja är ett lugnt fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C

Nu har jag nöjet att presentera denna idyll!

Här kan du förverkliga drömmen om att bo kvar på landet året om, här har ni kommunalt vatten och avlopp inkopplat till huset (betalt), fiber för den som arbetar hemifrån och en idylliskt tomt om 2 216kvm.
Högt belägen fastighet i populära Vidja till salu. Idag står det ett fritidshus på fastigheten med kök, sovrum och vardagsrum med öppen spis, finns också en gäststuga på tomten utrustad med el men ej vatten och avlopp. Denna tomt är perfekt för dig som vill bygga eget i framtiden eller vill ha ett mindre hus i naturnära miljö. Vidja håller idag på att exploateras och Huddinge kommun bygger in kommunalt v/a i området och det finns en detaljplan som vunnit laga kraft. Vidja är ett lugnt fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C. Skolbuss finns också. Affärer vid Farsta Strand och Farsta Centrum.

Vad kommer man få bygga enligt detaljplan?
Du får behålla befintligt fritidshus och bygga en huvudbyggnad. Ni kan då bygga en huvudbyggnad i två våningar med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA) alt en huvudbyggnad i en våning då högst 150 kvm BYA. Komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får ha högst 40 kvm bruttoarea (BTA). Alternativt får den mindre bostaden inrymmas i befintligt fritidshus som har en högsta BYA och BTA om 50 kvm.
För mer information om detaljplanen se bifogad bilaga - Detaljplan.

- Kommunalt vatten & avlopp inkopplat till huset (betalt)
- Indragen fiber

Detta hem vill ni inte missa!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0708-990156 redan idag för visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Budgivning pågår
Pris 3 250 000 kr 66 327 kr/kvm
Boarea 49 kvm
Antal rum 2 rum
Biarea 55 kvm
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Detaljplan

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här