Jaktgatan 17, 6tr

Högt läge, solig balkong och stilrena materiaval

Till salu Norra Djurgårdsstaden Stockholm kommun

Ring ansvarig mäklare Sandra Hansson 0708677016 för att boka in en privatvisning!
Välkommen till denna ljusa och rymliga 2:a med stilrena materialval och en ljus ekparkett. Här bor du högt upp och med en härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden är mycket välplanerad, har stora sociala ytor och är fint renoverad. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning, och här finns plats för en större matgrupp och soffgrupp. Köket är smakfullt inrett med ljusgrå luckor, stenbänkskiva och vitvaror i form av kyl, frys, inbyggd varmluftsugn, mikrovågsugn, bred spishäll, fläkt samt en integrerad diskmaskin. Bostaden har ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och här finns gott om förvaringsutrymme i platsbyggda garderober. Badrummet är mycket generöst och fint inrett med mörkgrått klinkergolv, vitt kakel och en rund spegel med belysning

Ring ansvarig mäklare Sandra Hansson 0708677016 för att boka in en privatvisning!
Välkommen till denna ljusa och rymliga 2:a med stilrena materialval och en ljus ekparkett. Här bor du högt upp och med en härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden är mycket välplanerad, har stora sociala ytor och är fint renoverad. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning, och här finns plats för en större matgrupp och soffgrupp. Köket är smakfullt inrett med ljusgrå luckor, stenbänkskiva och vitvaror i form av kyl, frys, inbyggd varmluftsugn, mikrovågsugn, bred spishäll, fläkt samt en integrerad diskmaskin. Bostaden har ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och här finns gott om förvaringsutrymme i platsbyggda garderober. Badrummet är mycket generöst och fint inrett med mörkgrått klinkergolv, vitt kakel och en rund spegel med belysning. Badrummet är fullt utrustat med dusch med glasvägg, tvättställ med kommod, tvättmaskin, torktumlare med en arbetsbänk ovan samt vita väggskåp. I hallen finns en säkerhetsdörr och gott om förvaringsutrymme i platsbyggda garderober.

Nuvarande ägare disponerar ett rymligt källarförråd.

Norra Djurgårdsstaden är en snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Hjorthagen och Bobergs kulturmärkta gasklockor. Flertalet förskolor, nybyggda Bobergsskolan (grundskola F-8), caféer, restauranger, bagerier, affärer, vårdcentral och BVC samt gym, utegym och flera fina lekplatser såväl som en parklek finns i området. Två stora och välsorterade matbutiker, Hemköp och Coop, med generösa öppettider samt Apotek och Systembolaget, bibliotek och Spårvägsmuseet.

Här bor ni i oslagbar kombination av natur- och stadsliv med Lill-Jansskogen och Husarviken som granne och promenadavstånd till Östermalm. Närhet till 4H-gård och parkens många olika joggingspår. För andra aktiviteter finns flera gym nere i området, liksom Klätterverket och Hjorthagens IP. En kort promenad bort ligger både Badmintonhall, Ryttarstadion, GIH-badet med idrottshall, Kungliga tennishallen och Östermalms IP. Vintertid ligger lägenheten mitt emot områdets mest populära pulkabacke, skridskor kan man åka både på Laduviken och på Östermalms IP. Längdspår dras upp vid Stora skuggan om det finns tillräckligt med snö och konstsnöspår anläggs på Stadion.

Goda kommunikationer finns i området med cykelvägar, buss och tunnelbana och flertalet bilpooler. Lägenheten har nära till busshållplats Jaktgatan och promenadavstånd till tunnelbanan hållplats Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Buss 54 trafikerar området där du snabbt tar dig via Gärdet, Östermalmstorg, Kungsträdgården, T-Centralen eller vidare bort mot Kungsholmen, Södermalm med slutstation Reimersholme. Busslinje 6 med start i Ropsten tar dig till Odenplan och vidare mot Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar även området med slutstation Cityterminalen, via Stureplan och Hötorget.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 5 795 000 kr 91 984 kr/kvm
Boarea 63 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 089 kr
Mäklare Norra Djurgårdsstaden

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Energideklaration
Stadgar 2018
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här