Essinge Brogata 20, 1 tr

Välplanerad och mycket fin tvåa med balkong på populära lilla Essingen!

Till salu Kungsholmen - Lilla Essingen Stockholm kommun

*Accepterat pris* - Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med möblerbar balkong på idylliska Lilla Essingen. Bostaden är disponerad med ett stort vardagsrum, stilfullt kök, ett välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Balkongen ligger i ett lummigt läge och rymmer sittmöbler. Praktisk förvaring erbjuds i inbyggda garderober. Trevligt ljusinsläpp ges i lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret

*Accepterat pris* - Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med möblerbar balkong på idylliska Lilla Essingen. Bostaden är disponerad med ett stort vardagsrum, stilfullt kök, ett välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Balkongen ligger i ett lummigt läge och rymmer sittmöbler. Praktisk förvaring erbjuds i inbyggda garderober. Trevligt ljusinsläpp ges i lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Här bor du i en välskött och trevlig förening med bekvämligheter för sina boende så två tvättstugor, cykel- och barnvagnsförråd.

Lilla Essingen är en fantastisk oas mitt i Stockholm. Närheten till vattnet och badbryggorna samt den välkända Luxviken lockar många båtentusiaster som gärna stannar till för att njuta av den härliga atmosfären. Då isen ligger på Mälaren kan man passa på att åka långfärdsskridskor. Här finns även natursköna promenadstråk, parker, badbryggor, båtklubbar samt ett bra utbud av butiker, caféer och restauranger. På några få minuter når du bland annat en av stans bästa restauranger Lux Dag för Dag, trendiga Pappas Deli, en espressobar/café med utsikt över Luxviken samt Lilla Mamsens bageri. Kommunikationerna är goda med bland annat buss 1 och 56, som tar dig till Fridhemsplan på några minuter och sedan vidare mot city. Tvärbanan på Stora Essingen nås med en kort promenad och båten Mouwitz går sträckan Gamla stan - Lilla Essingen - Alvik strand sommartid. Du kan också resa med SL pendelbåt 89 mellan Ekerö och Klara Mälarstrand, via bryggorna Kungshättan, Ekensberg, Lilla Essingen.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna, varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 980 000 kr 70 952 kr/kvm
Boarea 42 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 525 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här