Hagalundsgatan 14

Välkommen till denna renoverade och fina 3:a i solid Brf!

Kommande försäljning Hagalund Solna kommun

Välkommen till denna renoverade och fina 3:a i ett centralt läge nära grönska och kommunikationer. Bostaden är ursprungligen en 2:a som kan återställas om så skulle önskas. Samtliga ytor är renoverade med påkostade och stilrena ytskikt. Perfekt för er som har högst ställda krav och som söker ett boende där det bara är att flytta in. Rikligt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna skänker ett behagligt ljus i hela bostaden. Köket är renoverat och utrustat med diskmaskin, kolfilterfläkt, spis, kyl och frys. Matplats för 4-6 personer

Välkommen till denna renoverade och fina 3:a i ett centralt läge nära grönska och kommunikationer. Bostaden är ursprungligen en 2:a som kan återställas om så skulle önskas. Samtliga ytor är renoverade med påkostade och stilrena ytskikt. Perfekt för er som har högst ställda krav och som söker ett boende där det bara är att flytta in. Rikligt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna skänker ett behagligt ljus i hela bostaden. Köket är renoverat och utrustat med diskmaskin, kolfilterfläkt, spis, kyl och frys. Matplats för 4-6 personer. Lägenheten har ett genomgående parkettgolv, tre st sovrum varav ett kan göras om till ett vardagsrum samt gott om förvaring. Badrummet är stambytt och utrustat med WC, dusch, spegelskåp och kommod. Till bostaden hör även ett källarförråd. Här erbjuds de allra bästa förutsättningarna för att ni skall trivas och känna er som hemma. Ett boende att längta hem till helt enkelt!

Brf Hagalunden är en av Solnas allra största föreningar med 447 st lägenheter där bl.a. bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningen aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage för 666:-/mån med biltvätt. Föreningens tvättstuga når ni smidigt vid entrén!

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med en ny tunnelbanestation precis utanför bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 65,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 585 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration 18,20,22,24
Energideklaration 8,10,12,14
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här