Gustaf Kjellbergs väg 4

Välplanerad 4:a i Ulleråker - Till lägenheten medföljer en parkeringsplats!

Till salu Ulleråker Uppsala kommun

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning!

Till lägenheten medföljer en parkeringsplats!

Söker du en välplanerad 4:a i ett lugnt och naturskönt område? Då har du kommit helt rätt!
Varmt välkomna till Gustaf Kjellbergs väg 4. Här finner du en gavellägenhet som erbjuder många sociala ytor. Bostadens planlösning fördelar sig på en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till balkongen. I direkt anslutning finns kök med matplats. Vidare finns 3 bra sovrum, helkaklat badrum med dusch samt gästwc

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning!

Till lägenheten medföljer en parkeringsplats!

Söker du en välplanerad 4:a i ett lugnt och naturskönt område? Då har du kommit helt rätt!
Varmt välkomna till Gustaf Kjellbergs väg 4. Här finner du en gavellägenhet som erbjuder många sociala ytor. Bostadens planlösning fördelar sig på en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till balkongen. I direkt anslutning finns kök med matplats. Vidare finns 3 bra sovrum, helkaklat badrum med dusch samt gästwc. Till lägenheten hör två stycken förråd. Det uppvärmda förrådet ligger i direkt anslutning till lägenheten och detta utrymme har vissa grannar byggt ihop med lägenheten (detta kräver givetvis föreningens godkännande) och det andra rymliga kallförrådet finns på gården.

Här bor du i en solid bostadsrättsförening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv - kan det bli bättre? Tvättstuga finns nära och bekvämt i trapphuset. Det finns även 3 cykelförråd, ett övernattningsrum som de boendena kan hyra om man får lite större sällskap på besök och en samlingslokal att hyra samt bastu och relaxrum (kostnadsfritt att nyttja).

Ulleråker är ett omtyckt och lummigt område där både barn och vuxna enkelt finner sig väl tillrätta. Här bor du i ett lugnt kvarter med vackra grönområden, trevliga promenadstråk och joggingspår. Fyrisån finns en kort promenad bort. I närheten av bostaden finns den härliga Lindparken som erbjuder stora gräsytor för lek och avkoppling. Här kan man njuta av picknick i en kulturhistorisk miljö. Det finns också grillplatser där familj och vänner kan samlas och avnjuta härliga sommarkvällar. I området finns flera promenad- och cykelvägar som gör det enkelt att ta sig fram på ett aktivt sätt. Du kan med enkelhet cykla till Ångströmslaboratoriet, SLU, BMC, Akademiska sjukhuset, Blåsenhus, Studenternas idrottsplats, multiarenan USIF. Där erbjuds bland annat gym, tennis och padel. Längs med Fyrisån kan man också nå till centrum. Här finns även goda bussförbindelser. Ulleråker befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas med visionen om ett modernt bostadsområde med fokus på miljö och hållbart levnadssätt. Under kommande år ska fler bostäder uppföras, infrastruktur och service utökas.

Här är det lätt att trivas. Denna fina lägenhet med dess vackra omgivningar bör upplevas på plats!

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 995 000 kr 31 560 kr/kvm
Boarea 94,9 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 629 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Frågelista - bilaga överlåtelseavtal
Stadgar - Brf Lindparken
Årsredovisning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här