Mjölnarvägen 6A, 9 tr

Nu finns denna mycket trevliga lägenhet med underbar utsikt till salu på Kvarnholmen!

Kommande försäljning Kvarnholmen Nacka kommun

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

- Stor inglasad balkong med utsikt mot Djurgården!
- Välutnyttjade kvadratmetrar!
- Gott om ljusinsläpp!
- Nära Stockholm City och skärgården!
- Gott om restauranger och kommunikationer!
- Populär adress!

Nu finns denna mycket trevliga trea till försäljning på populära Kvarnholmen! Här har ni en underbar inglasad balkong om hela 17 kvm som tillsammans med ett högt läge i huset, en härlig utsikt ut mot Kungliga Djurgården med många förbipasserande båtar, så blir detta ett eget smultronställe hemma. Den inglasade balkongen bidrar också till en känsla om ett ytterligare vardagsrum att njuta av större delen av året. Bostaden erbjuder dessutom välutnyttjade kvadratmetrar, ett rikligt ljusinsläpp och sociala ytor. Vardagsrummet är i öppen planlösning till köket som bidrar till dem sociala ytorna, här finns plats för större soffgrupp och matbord med flertalet möbleringsalternativ. Lägenhetens kök erbjuder gott om arbetsytor och förvaring, här finns all den maskinella utrustningen den matlagningsintresserade kan önska sig. Dem två sovrummen är rogivande med fönster ut mot balkongen. Det ena sovrummet har plats för stor dubbelsäng och övrigt möblemang och det mindre sovrummet passar optimalt som barnrum om så önskas

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

- Stor inglasad balkong med utsikt mot Djurgården!
- Välutnyttjade kvadratmetrar!
- Gott om ljusinsläpp!
- Nära Stockholm City och skärgården!
- Gott om restauranger och kommunikationer!
- Populär adress!

Nu finns denna mycket trevliga trea till försäljning på populära Kvarnholmen! Här har ni en underbar inglasad balkong om hela 17 kvm som tillsammans med ett högt läge i huset, en härlig utsikt ut mot Kungliga Djurgården med många förbipasserande båtar, så blir detta ett eget smultronställe hemma. Den inglasade balkongen bidrar också till en känsla om ett ytterligare vardagsrum att njuta av större delen av året. Bostaden erbjuder dessutom välutnyttjade kvadratmetrar, ett rikligt ljusinsläpp och sociala ytor. Vardagsrummet är i öppen planlösning till köket som bidrar till dem sociala ytorna, här finns plats för större soffgrupp och matbord med flertalet möbleringsalternativ. Lägenhetens kök erbjuder gott om arbetsytor och förvaring, här finns all den maskinella utrustningen den matlagningsintresserade kan önska sig. Dem två sovrummen är rogivande med fönster ut mot balkongen. Det ena sovrummet har plats för stor dubbelsäng och övrigt möblemang och det mindre sovrummet passar optimalt som barnrum om så önskas. Slutligen har man ett helkaklat badrum i trendigt utförande, utrustade med en kombimaskin.

Staden växer vidare längs vattenvägarna i och med Nackas satsning på Kvarnholmen. På denna lilla holme finns en attraktiv blandning av bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger, vård, skola, kulturliv och rekreation.

Kvarnholmen ligger nära både Stockholms innerstad, Nacka Forum och Sickla köpkvarter, som alla nås inom tio minuter med kollektivtrafik. I området finns närbutiker, restauranger samt andra bekvämligheter. Goda kommunikationer erbjuds både via bussar som tar en in till slussen på 10 minuter och SL-pendelbåtar tar en in till Nybrokajen på ca 25 minuter.

Stadsdelen ligger i nära anslutning till stora trafikleder. Med bilen når du Danvikstull och Södra länken på ett par minuter. En ny högbro har byggts för att binda samman Västra Sicklaön och Kvarnholmen med centrala Nacka, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna med Nacka och ökar den nya stadsdelens tillgänglighet.

Varmt välkomna att höra av er!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 53 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 442 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här