Borrbo 1

Charmigt torp med lantligt läge nära stan!

Till salu Skerike Västerås kommun

Välkommen till torpet Borrbo i Skerike! Ett torp med privat läge och fina vyer över åkermark. Bostaden består av ett våningsplan som innehar vardagsrum med vedspis, sovrum samt ett rum med vedspis som kan nyttjas som kök eller sovrum. Trapp upp till en stor vind som kan användas till förvaring eller inredas för ytterligare rum. El finns indraget i bostadshuset. De gamla charmiga detaljerna är bevarade så som trägolv, spröjsade fönster och vedspisar. En stor naturtomt med bland annat förråd, förrådsbyggnad med dass och förvaring. Ett soldattorp med mycket historia

Välkommen till torpet Borrbo i Skerike! Ett torp med privat läge och fina vyer över åkermark. Bostaden består av ett våningsplan som innehar vardagsrum med vedspis, sovrum samt ett rum med vedspis som kan nyttjas som kök eller sovrum. Trapp upp till en stor vind som kan användas till förvaring eller inredas för ytterligare rum. El finns indraget i bostadshuset. De gamla charmiga detaljerna är bevarade så som trägolv, spröjsade fönster och vedspisar. En stor naturtomt med bland annat förråd, förrådsbyggnad med dass och förvaring. Ett soldattorp med mycket historia. Fritidshus eller bygga nytt? Möjligheterna är många. Fastigheten säljes med inventarier.

Här bor man på landet, fast ändå nära stan. Fritt läge med naturskön omgivning, skogen som närmsta granne och bruksleden intill. Skerike golfklubb samt Skerike gårdsbutik har ni på gångavstånd.
Välkommen på visning!

För information om parkering på visningsdagen, kontakta mäklare Emma Brovin!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 1 250 000 kr
25 000 kr/kvm
Pris 1 150 000 kr 23 000 kr/kvm
Boarea 50 kvm
Antal rum 3 rum
Tomt 1 693 kvm
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här