Kapplandsvägen 8

Till salu Brunna Ekerö kommun

I lummiga kvarter och på lugn adress finns nu äntligen detta ljusa och väl omhändertagna bostadsrättsradhus till salu. Bostaden har en genomgående och öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från väl tilltagna fönsterpartier. Stilsäker och modernt badrum i rätt färgsättning och med allt som efterfrågas, Lägenheten erbjuder 2 st lättmöblerade sovrum, där båda enkelt rymmer en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Renoverat kök i ljus och modern stil med alla bekvämligheter samt generös matplats för det större middagssällskapet. Stort och lyxigt badrum i helt rätt färgsättning och med moderna tillval. Ljust och luftigt vardagsrum med härlig braskamin. Från detta rum nås bostadens svårslagna och insynsskyddade uteplats

I lummiga kvarter och på lugn adress finns nu äntligen detta ljusa och väl omhändertagna bostadsrättsradhus till salu. Bostaden har en genomgående och öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från väl tilltagna fönsterpartier. Stilsäker och modernt badrum i rätt färgsättning och med allt som efterfrågas, Lägenheten erbjuder 2 st lättmöblerade sovrum, där båda enkelt rymmer en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Renoverat kök i ljus och modern stil med alla bekvämligheter samt generös matplats för det större middagssällskapet. Stort och lyxigt badrum i helt rätt färgsättning och med moderna tillval. Ljust och luftigt vardagsrum med härlig braskamin. Från detta rum nås bostadens svårslagna och insynsskyddade uteplats. Här finns plats för både det större matbordet samt loungehörna och grill. Tack vare det härligt sydväst-läget så kan ni här njuta av solen större delen av dagen och långt in på kvällskvisten.
Utanför uteplatsen finns grönytor, krusbärsbuskar, vinbär samt rabarber. Perfekt för den odlingsintresserade. Även framsidan har en terrass i härligt öst-läge, perfekt för morgonkaffet. Intill entrén finns även ett rymligt förråd!

Garage ingår i avgiften och föreningen äger marken! Föreningen har övernattningslägenhet, festlokal/föreningslokal, cykelrum, däcksförråd, redskapsförråd och gemensam uteplats.

Beläget i lugna grönskande Brunna med närhet till skolor, idrottsplats, matbutiker, förskolor och bad. Kort gångavstånd till flertalet bussar som tar dig in till Brommaplan på ca 20 min. Från Bromma kan du sedan ta gröna linjen till city på ca 15 min.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 495 000 kr 45 686 kr/kvm
Boarea 76,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 056 kr
Visningar

söndag 3 december kl. 12:00 - 13:00

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 4 december kl. 18:00 - 18:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 3 december kl. 12:00 - 13:00

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 4 december kl. 18:00 - 18:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar Brf Nedregården Ekerö
Årsredovisning Brf Nedregården Ekerö, 2022
Energideklaration - Kapplandsvägen 6 & 8

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här