Gårdskärs fiskehamn - Stuga 41 och 42

Unik möjlighet att förvärva en eller två andelsstugor i Gårdskärs fiskehamn med otrolig läge!

Till salu Älvkarleby kommun

Bostaden visas löpande. Kontakta mäklare för bokad visning.

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva Stuga 41 på 36 kvm och 42 på 55 kvm i Gårdskärs Hamn Ekonomiska Förening. Husen är beläget med ett otroligt läge med strand, brygga och båthus i en egen havsvik.

Stuga 42 är mycket charmigt byggt med spröjsade fönster, stora fönsterpartier, högt i tak och öppen planlösning. Utanför huset finns även en mycket trevlig altan som erbjuder slående utsikt mot den vackra havsviken och de slående vyerna. Huset byggdes 2018 men är byggd för fritidsändamål och erbjuder därför ett utedass

Bostaden visas löpande. Kontakta mäklare för bokad visning.

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva Stuga 41 på 36 kvm och 42 på 55 kvm i Gårdskärs Hamn Ekonomiska Förening. Husen är beläget med ett otroligt läge med strand, brygga och båthus i en egen havsvik.

Stuga 42 är mycket charmigt byggt med spröjsade fönster, stora fönsterpartier, högt i tak och öppen planlösning. Utanför huset finns även en mycket trevlig altan som erbjuder slående utsikt mot den vackra havsviken och de slående vyerna. Huset byggdes 2018 men är byggd för fritidsändamål och erbjuder därför ett utedass. Utöver detta erbjuder andelen även en jordkällare och ett mysigt trädäck nere vid strandkanten.

Stuga 41 erbjuder allrum, mindre kök och sovrum. Huset har även ett mysigt loft som kan användas för förvaring eller som sovplats. Utanför huset finns en trevlig altan med tak som erbjuder slående utsikt mot den vackra havsviken och de slående vyerna. Huset är byggd för fritidsändamål och erbjuder därför ett utedass. Utöver detta erbjuder andelen även en jordkällare, en gästhus om ca 15 kvm och ett båthus med brygga.

Vid köp av båda andelstugorna blir man ensam ägare till egen havsvik med helt enskild läge. Kan finnas möjlighet av köp av en av stugorna. Kontakta mäklare för mer information om pris.

Gårdskärs hamns ekonomiska förening består av 44 andelar. Ägaren/arna disponerar samfällt den mark och det vattenområde som finns inom den/de aktuella fastigheterna. Ägarna för andelarna får använda uppförda byggnad/-er för fritidsändamål, eller för den verksamhet som det innebär att yrkesmässigt landa fisk. Med varje andel följer rätten att utan avgift ha en båt förlagt inom området. Läs mer om ägande av andel i andelsavtalet under bilagor.

Obs! Som ägare av andelsrätt har man ingen rätt att belåna andelen eller få den inskriven i fastighetsregistret. Delägande i den ekonomiska föreningen är obligatoriskt och innebär en insats på 85 000 kr/andel. Dessa medel återfås om man lämnar föreningen.

I Gårdskärs fiskehamn ligger ett tjugotal sjöbodar med inbyggda båthus. Området är mycket populärt för de boende i Skutskär men drar även sommargäster under sommaren. I Skutskär finns goda buss och tågförbindelser mot Gävle, Tierp och Uppsala. I centrum finns även butiker, tandläkarmottagning, vårdcentral, flera skolor och förskolor. I området finner man även flertalet fina naturstigar och badplatser både i havet och efter älven.

Annonsen kommer uppdateras löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 195 000 kr 24 121 kr/kvm
Boarea 91 kvm
Antal rum 3 rum
Biarea 15 kvm
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Andelsavtal andel 41 norrgården 2015
Andelsavtal andel 42 södra huset 2008
Detaljplan Gårdskärs fiskehamn
Stadgar Gårdskär Hamn EK förening

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här