Stationsvägen 45A

Till salu Stuvsta Huddinge kommun

Välkommen till Stationsvägen 45a och denna fina 2,5:a om 58,4 välplanerade kvadratmeter i centrala Stuvsta. Ett lugnt bostadsområde, intill lummiga villakvarter med mysiga Stuvsta centrum med livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral ett stenkast från lägenheten.

Mycket ljus och fin lägenhet med genomgående fräscha ytskikt och trevlig planlösning där man kan gå runt kök, hall och vardagsrum. Välkomnande hall med gott om förvaring i två garderobsväggar. Stilrent kök med vitt kakel i halvförband, gott om förvaring i köksskåp och vitrindel, induktionshäll, inbyggnadsmicro och helintegrerad diskmaskin. Vidare till vardagsrummet, en mycket trevlig sällskapsyta med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matsalsmöbel. Härifrån nås även lägenhetens trevliga uteplats. Lägenheten har två sovrum, varav det större har plats för dubbelsäng och erbjuder förvaring i garderobsvägg

Välkommen till Stationsvägen 45a och denna fina 2,5:a om 58,4 välplanerade kvadratmeter i centrala Stuvsta. Ett lugnt bostadsområde, intill lummiga villakvarter med mysiga Stuvsta centrum med livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral ett stenkast från lägenheten.

Mycket ljus och fin lägenhet med genomgående fräscha ytskikt och trevlig planlösning där man kan gå runt kök, hall och vardagsrum. Välkomnande hall med gott om förvaring i två garderobsväggar. Stilrent kök med vitt kakel i halvförband, gott om förvaring i köksskåp och vitrindel, induktionshäll, inbyggnadsmicro och helintegrerad diskmaskin. Vidare till vardagsrummet, en mycket trevlig sällskapsyta med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matsalsmöbel. Härifrån nås även lägenhetens trevliga uteplats. Lägenheten har två sovrum, varav det större har plats för dubbelsäng och erbjuder förvaring i garderobsvägg. Helkaklat badrum i vitt med grått klinkers, badkar, kommod och tvättmaskin. Sammantaget ett mycket välplanerat boende med all önskvärd service och pendeltåg runt knuten. Här behöver ni inte sakna någonting.

Området har mycket goda kommunikationer både med buss och tåg. Endast 15 minuter till city och 3 minuter till Huddinge centrum som erbjuder allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. På cykel och promenadavstånd ligger lekplatser, skolor/förskolor och grönområden samt Långsjön som har en mycket uppskattad badplats. Vackra Huddinge kommun har ett stort antal frilufts- och fritidsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat och strövområden för härliga promenader samt motions- och elljusspår.

**Lägenheten är en 1,5 rok hos föreningen**

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 58,4 kvm
Antal rum 2.5 rum
Avgift
4 384 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Årsredovisning 2021
Stadgar
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här