Sysslomansgatan 7

Till salu Centrum Uppsala kommun

Bostaden visas löpande. Kontakta mäklar för bokad visning.

Sysslomansgatan 7 med balkong mitt i centrum med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda!

Välkommen till denna mycket centrala och moderna 1:a i främre Luthagen omringad av allt som city erbjuder. Här kliver du in i en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, fint modernt kök som ger ett snyggt välkomnande. Mycket bra och fullt utrustat kök för en 1:a som erbjuder funktion med stil. Dessutom har helkaklade badrummet också lika fin standard och erbjuder en härlig dusch och mycket andra bekvämligheter som önskas i ett badrum, bland annat tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Bostaden har stora fina fönster och fräscha ytor vilket medför ett generöst ljusinsläpp

Bostaden visas löpande. Kontakta mäklar för bokad visning.

Sysslomansgatan 7 med balkong mitt i centrum med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda!

Välkommen till denna mycket centrala och moderna 1:a i främre Luthagen omringad av allt som city erbjuder. Här kliver du in i en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, fint modernt kök som ger ett snyggt välkomnande. Mycket bra och fullt utrustat kök för en 1:a som erbjuder funktion med stil. Dessutom har helkaklade badrummet också lika fin standard och erbjuder en härlig dusch och mycket andra bekvämligheter som önskas i ett badrum, bland annat tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Bostaden har stora fina fönster och fräscha ytor vilket medför ett generöst ljusinsläpp. Här hittar du ett modernt prisvärt boende i city.

I närområdet hittar du nästan allt du kan söka, med närhet till restauranger, cafeér, frisörer, butiker m.m Här har man lite av allt, både stadslivet men även grönska. En promenad ifrån Vasaparken med Biotopia, eller andra historiska platser som Domkyrkan, Gustavianum som ligger runt hörnet. Promenera ut på gatorna och upplev en del av Uppsalas historia. Ta dig ner på hörnet och njut av en bakelse på Ofvandals Hovkonditori. Bästa tänkbara läge i främre Luthagen med samtliga nationer runt hörnet, nära Ekonomikum, Universitetet, utsikt över domkyrkan. Drömläge för en student.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 695 000 kr 62 778 kr/kvm
Boarea 27 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 646 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här