Folkskolegatan 5, 1 tr

Välplanerad och mycket fin trea på attraktiv adress!

Kommande försäljning Södermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina trea på attraktiv adress i hjärtat av Hornstull. Lägenheten är väldisponerad med ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, två välplanerade sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Praktisk förvaring erbjuds i flertalet garderober. Trevligt ljusinsläpp i kombination med den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck ger en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut såsom vackra trägolv, takrosetter, stora fönsterpartier och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för såväl paret som familjen. Välskött och trevlig förening som dessutom äger sin mark

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina trea på attraktiv adress i hjärtat av Hornstull. Lägenheten är väldisponerad med ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, två välplanerade sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Praktisk förvaring erbjuds i flertalet garderober. Trevligt ljusinsläpp i kombination med den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck ger en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut såsom vackra trägolv, takrosetter, stora fönsterpartier och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för såväl paret som familjen. Välskött och trevlig förening som dessutom äger sin mark. Föreningen har även bekvämligheter för sina boende så som cykelförråd, hobbyverkstad, grovsoprum, tvättstuga, torkrum och innergård med sittgrupp och grillmöjligheter.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 67 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 643 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här