Bjursätragatan 37 - acceptpris

Modern och öppen 2,5a med stor balkong och härligt ljusinsläpp!

Till salu Rågsved Bjursätrahöjden Stockholm kommun

Välkommen till denna luftiga och mycket fräscha 2,5a med stor balkong. Lägenheten är byggd 2009 och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora ytor för trevlig sällskapsmöblering. Gavelläge, loggia och en stor balkong med god plats för utemöbler. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare. Stilrent kök med goda förvarings och arbetsytor och all utrustning man önskar. Helkaklat och fräscht badrum med generösa ytor. I hallen finns gott om förvaring och till lägenheten hör även ett källarförråd

Välkommen till denna luftiga och mycket fräscha 2,5a med stor balkong. Lägenheten är byggd 2009 och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora ytor för trevlig sällskapsmöblering. Gavelläge, loggia och en stor balkong med god plats för utemöbler. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare. Stilrent kök med goda förvarings och arbetsytor och all utrustning man önskar. Helkaklat och fräscht badrum med generösa ytor. I hallen finns gott om förvaring och till lägenheten hör även ett källarförråd. Lägenheten är idag tom och inflyttning går bra omgående.

I närheten finns också Rågsveds, Högdalens och Hagsätra centrum som alla erbjuder service som vårdcentral, apotek, post och dagligvarubutiker. Både busslinjer och tunnelbanestation finns inom gångavstånd. Precis utanför porten går buss 744 som går mot Huddinge och Högdalen.

Bjursätra har gamla anor. Redan på 1600-talet fanns här ett torpställe där småbönder sekel efter sekel strävade med boskap och odling alldeles intill sjön Magelungen. Fortfarande brer grönområdena ut sig och utmed sjön kan man vandra på vindlande stigar i rena trollskogen. På höjden ovanför står nu nyproducerade bostadsrätter med ett sparsmakat formspråk och utsikt över hela härligheten.

Välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 450 000 kr 35 507 kr/kvm
Boarea 69 kvm
Antal rum 2.5 rum
Avgift
4 061 kr
Mäklare Södermalm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här