Ymsenvägen 14, 3tr

Stilren tvåa i gavelläge i Årstas bästa förening med låg avgift och gångavstånd till Södermalm!

Kommande försäljning Årsta / Gullmarsplan Stockholm kommun

På Ymsenvägen 14 finner ni ett riktigt drömboende där ingenting lämnats åt slumpen! Belägen i en av Årstas bästa föreningar ligger denna stilrena lägenhet med välplanerade kvadratmetrar där det är lätt att känna sig hemma. Här bor ni i ett klassiskt funkishus med naturreservat och vatten runt knuten samtidigt som ni har gångavstånd till Södermalm.

Lägenheten erbjuder ett mycket ljust och luftigt vardagsrum med vackra originalgolv. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp och matbord som trivselmöblering. Från vardagsrummet nås balkongen som tack vare husets upphöjda läge har vacker utsikt ut över grönskan i området. Det stilrena köket är renoverat med genomtänkta materialval och integrerade vitvaror som ger ett lugnt intryck. Det rymliga sovrummet har insynsskyddat läge och plats för såväl dubbelsäng som annan trivselmöblering eller garderober. I lägenhetens inre hall finns plats för en arbetsplats och här finns även en större klädkammare

På Ymsenvägen 14 finner ni ett riktigt drömboende där ingenting lämnats åt slumpen! Belägen i en av Årstas bästa föreningar ligger denna stilrena lägenhet med välplanerade kvadratmetrar där det är lätt att känna sig hemma. Här bor ni i ett klassiskt funkishus med naturreservat och vatten runt knuten samtidigt som ni har gångavstånd till Södermalm.

Lägenheten erbjuder ett mycket ljust och luftigt vardagsrum med vackra originalgolv. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp och matbord som trivselmöblering. Från vardagsrummet nås balkongen som tack vare husets upphöjda läge har vacker utsikt ut över grönskan i området. Det stilrena köket är renoverat med genomtänkta materialval och integrerade vitvaror som ger ett lugnt intryck. Det rymliga sovrummet har insynsskyddat läge och plats för såväl dubbelsäng som annan trivselmöblering eller garderober. I lägenhetens inre hall finns plats för en arbetsplats och här finns även en större klädkammare. Förutom mycket bra förvaring i lägenheten disponerar ägaren även över ett vindsförråd och en matkällare.

Brf Sköntorp är en populär förening med mycket god ekonomi vilket speglar sig i avgiften. Föreningen äger marken och har en ovanligt låg belåning på ca 900 kr/kvm. Föreningens tvättstuga är i mycket gott skick och här finns även en separat tvättmaskin och torktumlare för spontantvätt. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass med milsvid utsikt, och i källaren finns en snickarbod och ett pingisrum som de boende får utnyttja. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://www.hsb.se/stockholm/brf/skontorp/

Ymsenvägen ligger i delen av Årsta närmast Gullmarsplan. Det innebär enbart 8 minuters promenad för att nå tunnelbanans alla gröna linjer, den nya blå linjen mot Nacka, söderorts bussnät och tvärbanan. Alldeles utanför (ca 100 m) stannar dessutom buss 160 som tar dig till Gullmarsplan på under 2 minuter, samt buss 164 som går direkt till Södermalm och Södersjukhuset. I andra riktningen tar buss 160 dig till Årstabergs pendeltågsstation. Vill du promenera in till Södermalm/Skanstull tar det inte mer än 20 minuter.

På Ymsenvägen bor du både stads- och naturnära, med Årstaskogens naturreservat strax utanför. På ett par minuter når du promenad- och löpspåren vid Årstaviken, med dess utegym och badbryggor. Här ligger även Dianelunds koloniområde från 1917, med små stugor och prunkande trädgårdar som möjliggör för mysiga sommarpromenader och som har säsongsöppet café.

Vidare finns vackra Årsta Torg på gångavstånd med affärer, bio och bibliotek, liksom apotek, gym, restauranger m.m. Närheten till det k-märkta torget ger en pittoresk småstadskänsla. Det är heller inte långt till Slakthusområdet, Globens shopping eller Liljeholmen med dess nya galleria.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 55 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 672 kr
Mäklare Årsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Ymsevägen 14
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här