Grännavägen 50

Maximal huskänsla med altan, gräsmatta och slående vy över Vättern!

Till salu Huskvarna Norrängen Jönköping kommun

Att bo med utsikt över vatten sägs göra oss mindre stressade och skapar mer harmoni. Precis den känslan får man när man landar i soffan på Grännavägen 50 och blickar ut mot Vättern och småbåtshamnen. Man blir lugn av att följa Vätterns skiftningar, lika vackert varje dag med olika färgkombinationer. Vi kan lova en sak och det är att man aldrig kan kolla sig mätt på denna utsikt. Åt Vätterns håll har man här utgång till balkong från vardagsrummet med direktkontakt till sin alldeles egna altan. Här landar man lätt efter en arbetsdag tillsammans med kvällssolen och grillat på tallriken. Mycket mer frihetskänsla än det här är svårt att skapa sig i en lägenhet

Att bo med utsikt över vatten sägs göra oss mindre stressade och skapar mer harmoni. Precis den känslan får man när man landar i soffan på Grännavägen 50 och blickar ut mot Vättern och småbåtshamnen. Man blir lugn av att följa Vätterns skiftningar, lika vackert varje dag med olika färgkombinationer. Vi kan lova en sak och det är att man aldrig kan kolla sig mätt på denna utsikt. Åt Vätterns håll har man här utgång till balkong från vardagsrummet med direktkontakt till sin alldeles egna altan. Här landar man lätt efter en arbetsdag tillsammans med kvällssolen och grillat på tallriken. Mycket mer frihetskänsla än det här är svårt att skapa sig i en lägenhet. Addera även att du på husets baksida har tillgång till din egna trädgårdsplätt där du har fria tyglar att göra vad du vill, kanske vill du bygga en altan eller varför inte bygga odlingslådor? Här på Grännavägen bor du alltså med maximal huskänsla, vilket är helt underbart.

Bostaden fördelas över 69 kvm och är genomgående ljus och fräsch med klassisk färgsättning. Lägenheten ligger på gaveln så här får du ljusinsläpp från totalt tre håll varav en med magisk utsikt över Vättern. Badrummet som är helkaklat är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen.

En liten promenad så är du nere vid småbåtshamnen. Hur mysigt att kunna promenera ner och ta med kaffe och sätta sig på bryggan? Lyx!
Vid varma sommardagar så tar du cykeln till badplatsen i Vättersnäs och tar ett svalkande dopp i Vättern.

Bostadsrättsföreningen har gjort många tunga renoveringar senaste åren såsom tak, fönster och stambyte från gatan in till huset. Tack vare att föreningen består av 6 lägenheter har du här mycket att säga till om och påverka.

På Norrängen bor man med härlig utsikt över Vättern samt med närhet till natur. Under sommarhalvåret är området fantastiskt på många sätt. Trevliga promenadstråk både intill vatten och natur. Med en kort promenad nås populära Kroatorpet (ca 300 m) där det bjuds på både frallor, mat och fika. Det finns goda bussförbindelser i området och man tar sig smidigt ut på E4:an. För er som har barn så ligger Norrängsskolan precis nedanför.

Välkomna att höra av er vid intresse!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 795 000 kr 26 014 kr/kvm
Boarea 69 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 985 kr
Visningar

torsdag 15 juni 18:00 - 18:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

torsdag 15 juni 18:00 - 18:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning
Stadgar
Ordningsregler
Frågelista - bilaga överlåtelseavtal

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här