Fogdevreten 14

Kommande försäljning Hagastaden Solna kommun

- Stabil Brf
- Chans att sätta din egen prägel
- Stambytt badrum 2023
- Utmärkt läge - mellan Hagastaden/Vasastan och Solna
- Gångavstånd till Karolinska Institutet
- Gym, bastu och trevliga uteplatser i föreningen
- Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd

Nu har du chansen att skapa ditt drömboende, belägen i ett expansivt och eftertraktat område med Vasastan som granne. Här välkomnas ni av en rymlig hall, utrustad med flertalet garderober. I det väldisponerade vardagsrummet möts ni av ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som förstärker bostadens trivsamma känsla. Lägenhetens allrum är rymligt och öppnar upp för flertalet olika möbleringsalternativ på golvytan, efter dina önskemål. Här nyttjas samtliga kvadratmetrar optimalt. Köket har stora arbetsytor utrustat med spis, ugn och en kombinerad kyl/frys. Badrummet är nyrenoverat till följd av stambytet

- Stabil Brf
- Chans att sätta din egen prägel
- Stambytt badrum 2023
- Utmärkt läge - mellan Hagastaden/Vasastan och Solna
- Gångavstånd till Karolinska Institutet
- Gym, bastu och trevliga uteplatser i föreningen
- Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd

Nu har du chansen att skapa ditt drömboende, belägen i ett expansivt och eftertraktat område med Vasastan som granne. Här välkomnas ni av en rymlig hall, utrustad med flertalet garderober. I det väldisponerade vardagsrummet möts ni av ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som förstärker bostadens trivsamma känsla. Lägenhetens allrum är rymligt och öppnar upp för flertalet olika möbleringsalternativ på golvytan, efter dina önskemål. Här nyttjas samtliga kvadratmetrar optimalt. Köket har stora arbetsytor utrustat med spis, ugn och en kombinerad kyl/frys. Badrummet är nyrenoverat till följd av stambytet. Här erbjuds de allra bästa förutsättningarna för att ni skall trivas och känna er som hemma.

Område:
På Fogdevreten bor ni bekvämt med bara kort promenad till Vasastan med sitt rika utbud av restauranger, caféer och butiker. För den som gillar naturen ligger välkända Hagaparken alldeles i närheten. Här ges möjligheter till långa promenader, bad eller diverse utomhusaktiviteter. Här finns även den populära restaurangen Stallmästargården för den som önskar åtnjuta en middag eller kaffe med utsikt över Brunnsviken.

Brf Tomteboda 1 är en stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi där flera av de större renoveringarna är genomförda. Föreningen har sålt av mark till Nordr vilket är en bidragande faktor till den goda ekonomin. Som boende i föreningen har ni tillgång till föreningens gym, bastu, tvättstuga och två trevliga grillplatser på innegården.
Mer info om alla spännande nyheter finns på föreningens hemsida, www.tomteboda1.se

Varmt välkomna att höra av er till ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 34 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 150 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Fogdevreten 4
Energideklaration Fogdevreten 8
Energideklaration Fogdevreten 14
Energideklaration Fogdevreten 10
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här