Bygatan 17, vån 5

Nyrenoverad och ljus 3:a högt upp i huset!

Kommande försäljning Huvudsta Solna kommun

Accepterat pris! Kontakta mäklare för privatvisning!

Varmt välkommen till denna välplanerade och nyrenoverade trea med balkong som bjuder på grönskande utsikt. Lägenheten präglas av det härliga ljuset som de stora fönsterpartierna släpper in, generösa och luftiga ytor som skapar en otrolig rymd, en stor balkong, två ljusa sovrum, ett badrum och en WC samt gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och klädkammare. Hela lägenheten är renoverad. Allt ifrån nytt kök, badrum, golv och nymålade väggar. Köket är exklusivt och från HTH. Här finns det utrymme för matbord och intill köket finns ett praktiskt skafferi. Det fräscha badrummet innehåller badrumsmöbler från Temal

Accepterat pris! Kontakta mäklare för privatvisning!

Varmt välkommen till denna välplanerade och nyrenoverade trea med balkong som bjuder på grönskande utsikt. Lägenheten präglas av det härliga ljuset som de stora fönsterpartierna släpper in, generösa och luftiga ytor som skapar en otrolig rymd, en stor balkong, två ljusa sovrum, ett badrum och en WC samt gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och klädkammare. Hela lägenheten är renoverad. Allt ifrån nytt kök, badrum, golv och nymålade väggar. Köket är exklusivt och från HTH. Här finns det utrymme för matbord och intill köket finns ett praktiskt skafferi. Det fräscha badrummet innehåller badrumsmöbler från Temal. Alla val i lägenheten är valda med omsorg. Man kan enkelt göra om denna bostad till en 4:a!

Bostadsrättsföreningen Bygatan bildades år 1999 och består av sex huskroppar med totalt 375 stycken lägenheter. Brf Bygatan är en mycket välskött förening med stabil ekonomi.

På Bygatan i Huvudsta bor man med närhet till det mesta. Några hundra meter från bostaden ligger Huvudsta Centrum. Här finns matbutik, gym, apotek, vårdcentral och övrig service samt Huvudsta tunnelbanestation. Direkt närhet till förskolor och skolor. För dig som har barn är läget optimalt då det finns både fotbollsplan, pulkabacke, stor lekpark och fint skogsparti utanför huset.

Härlig miljö med kort promenadavstånd till Huvudstafältet med stora härliga gräsytor och trevliga promenadstråk, Huvudsta gård som erbjuder en 4H-gård, stall etc. samt Huvudsta Slottsområde. Endast ca 10 minuters gångavstånd till det omtyckta bassängbadet Huvudstabadet som är mycket populärt under den varmare årstiden. Gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker. I populära Pampas Marina finns en båtklubb samt vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen.

Mellan husen finns flera gröna och fina innergårdar med flera gräsmattor att sola på, rabatter, träd och en gungställning. Invid fastigheten finns gungor, fontän, boulebana och den stora Byparken som är en fin lekplats med gungor, bollplank och små trähus för barnen.

Endast några minuter från bostaden finns utmärkta kommunikationer såsom T-bana som tar er till Stockholm city på endast ca 8 min samt flertalet bussförbindelser. Du cyklar in till Kungsholmen och Vasastan på ca 10 min. För den bilburne är det smidigt att ta sig ut till de stora motorvägarna E4, E18 samt E 20.


Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 88 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 825 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Bygatan 17 19 21
Energideklaration Bygatan 35 37 39
Energideklaration Bygatan 9 11 13 15
Energideklaration Bygatan 23 24 25
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här