Kantorsgatan 9

Till salu Kapellgärdet Uppsala kommun

Varmt välkommen till Kantorsgatan 9!
Nu har du chansen att flytta in i en välplanerad etta i populära området Kapellgärdet. Här bor du med närhet till både stadsliv och grönskande områden.

Lägenheten har en öppen och välplanerad planlösning där du välkomnas av hall med bra förvaring. Ljust och fint badrum med dusch och tvättmaskin. Bostadens kök är utrustat med kyl, frys, diskmaskin och spishäll. Här tar du dig till ett rymligt vardagsrum med plats för säng, soffa och matbord. Från vardagsrummet finner du lägenhetens härliga uteplats där du kan planera för sommarens middagar. Lägenheten får ett fint ljusinsläpp av de stora fönsterpartier som finns

Varmt välkommen till Kantorsgatan 9!
Nu har du chansen att flytta in i en välplanerad etta i populära området Kapellgärdet. Här bor du med närhet till både stadsliv och grönskande områden.

Lägenheten har en öppen och välplanerad planlösning där du välkomnas av hall med bra förvaring. Ljust och fint badrum med dusch och tvättmaskin. Bostadens kök är utrustat med kyl, frys, diskmaskin och spishäll. Här tar du dig till ett rymligt vardagsrum med plats för säng, soffa och matbord. Från vardagsrummet finner du lägenhetens härliga uteplats där du kan planera för sommarens middagar. Lägenheten får ett fint ljusinsläpp av de stora fönsterpartier som finns.

Kapellgärdet är ett fortsatt växande område som blivit mycket populärt tack vare att det är både gång- samt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna och Centralstationen. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med förskola och skolor för alla åldrar inom räckhåll, Fyrishov, affärshuset Kvarnen ett stenkast bort med en ICA med generösa öppettider, apotek, restauranger och annan service. I ert närmsta kvarter finns gym, frisör samt kiosken MyWay. Ni tar er även snabbt till Röbospåret och de vackra motionsstråken som finns runt Gamla Uppsala högar.

Till bostaden hör ett vindsförråd.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.
Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 395 000 kr 42 273 kr/kvm
Boarea 33 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 800 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Stadgar
Ekonomisk plan

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här