Jutevägen 2

Ljus trea i stabil förening!

Kommande försäljning Dalvik Jönköping kommun

I den populära föreningen Regnbågen med närhet till natur och grönska finns nu en trerummare med riktigt bra planlösning - bekvämt belägen endast en trappa upp. Här bor man i en förening med stabil ekonomi och låg belåning.

Väl inne möts du av 79,5 välplanerade kvadratmeter där en rymlig hall välkomnar med en luftig atmosfär och bra förvaringsmöjligheter. Vidare nås ett ljust vardagsrum med gott om plats för möblering. Här finns plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbler. Därtill finns ett badrum och två sovrum - båda med goda förvaringsmöjligheter. Från lägenhetens kök och vardagsrum nås ett matrum med plats för bord och stolar, här har man access till inglasad balkong i härligt västerläge där man med glädje njuter av solens värmande strålar

I den populära föreningen Regnbågen med närhet till natur och grönska finns nu en trerummare med riktigt bra planlösning - bekvämt belägen endast en trappa upp. Här bor man i en förening med stabil ekonomi och låg belåning.

Väl inne möts du av 79,5 välplanerade kvadratmeter där en rymlig hall välkomnar med en luftig atmosfär och bra förvaringsmöjligheter. Vidare nås ett ljust vardagsrum med gott om plats för möblering. Här finns plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbler. Därtill finns ett badrum och två sovrum - båda med goda förvaringsmöjligheter. Från lägenhetens kök och vardagsrum nås ett matrum med plats för bord och stolar, här har man access till inglasad balkong i härligt västerläge där man med glädje njuter av solens värmande strålar. Här har man dessutom fin vy mot trevlig innergård, en mysig oas som nyligen färdigställts med sittplatser, gräsytor, lekplats och odlingslådor som finns tillgängliga att låna för dem av föreningens medlemmar som önskar använda sina gröna fingrar. I föreningen finns dessutom en övernattningslägenhet med pentry och duschrum att hyra för en billig peng när man exempelvis får långväga gäster. Dessutom finns tvättstuga en trappa ned samt nybyggt gym som för endast 50 kr/månad kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Goda busskommunikationer, barnomsorg och matvarubutik nås inom behändigt avstånd och här har man närhet till centrala Jönköping där all tänkbar service finns. Trots att boendet är centralt så infinner sig här ett lugn och i närområdet finns trevliga miljöer och promenadstråk såsom Dalviksparken, Stadsparken och Dunkehallaravinen.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 750 000 kr 22 013 kr/kvm
Boarea 79,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 589 kr
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Frågelista - bilaga överlåtelseavtal
Stadgar
Årsredovisning Regnbågen 2021
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här