Kristinavägen 22D

Till salu Glömsta Huddinge kommun

I villaidyllen Glömsta ligger denna fantastiska villa med genomgående exklusiva och stilrena materialval, stora fönsterpartier och generösa öppna sällskapsytor. Här njuter ni av ett boende i riktigt hög standard i ett minst sagt barnvänligt område, med naturen bokstavligen runt knuten. Detta vill ni inte missa. Välkommen till Kristinavägen 22D!

Exklusiv tvåplansvilla med fyra sovrum och genomgående högkvalitativa materialval och stilrena färgsättningar. Fastigheten har vattenburen golvvärme på båda plan och är förberett, samt har bygglov för att borra för bergvärme. Stor hall med klinkers och plats att hänga av sig i flera garderober och i klädkammare. Här slås man direkt av fastighetens fantastiska atmosfär

I villaidyllen Glömsta ligger denna fantastiska villa med genomgående exklusiva och stilrena materialval, stora fönsterpartier och generösa öppna sällskapsytor. Här njuter ni av ett boende i riktigt hög standard i ett minst sagt barnvänligt område, med naturen bokstavligen runt knuten. Detta vill ni inte missa. Välkommen till Kristinavägen 22D!

Exklusiv tvåplansvilla med fyra sovrum och genomgående högkvalitativa materialval och stilrena färgsättningar. Fastigheten har vattenburen golvvärme på båda plan och är förberett, samt har bygglov för att borra för bergvärme. Stor hall med klinkers och plats att hänga av sig i flera garderober och i klädkammare. Här slås man direkt av fastighetens fantastiska atmosfär. Detta är ett ljust och rymligt boende med härligt öppen boyta där fastighetens vardagsrum och kök utgör en lika storslagen som funktionell sällskapsyta med en imponerande takhöjd, stora fönsterpartier (laminerade 3 glasfönster) i flera väderstreck och skjutdörrar ut till fastighetens stora altan. Stilrent kök från Epoq med högkvalitativa material och släta skåpluckor, rejäla bänkskivor i sten (Dekton Arga), inbyggnadsugn och -micro, en väl tilltagen köksö med induktionshäll samt ho och blandare i läckert svart. Ett riktigt paradkök, designat för att laga och avnjuta middagar tillsammans med vänner och familj. På entréplan finns även ett sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och en rymlig tvättstuga.

Fastighetens övre plan följer samma smakfulla estetik med stort allrum som är öppet mot vardagsrummet och tre mycket fina sovrum. Samtliga sovrum erbjuder förvaring i garderober och har gott om plats för förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Konstruktionen av det övre planet är gjord så att man kan välja att stänga för den öppna delen om det finns behov för ytterligare sovrum i framtiden. På samma våningsplan finns även ett förråd/klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch. Detta hus har det lilla extra i både design och känsla, ett mycket attraktivt boende å ena sidan och samtidigt ett riktigt trivsamt hem där form och funktion förenas i perfekt harmoni - Här är det bara att flytta in och börja njuta.

Varmt välkomna på visning!

Glömsta är ett naturskönt, mycket familjevänligt villaområde i sydvästra Huddinge med goda kommunikationer och flera förskolor och skolor. Området erbjuder stora skogsområden med vandringstigar, bär och svampställen samt naturreservatet kring skogssjön Gömmaren, en mycket omtyckt badsjö som erbjuder bad från sandstrand, brygga, klippa eller berghäll. Från området går buss mot Huddinge C där anslutande pendeltåg tar dig in till Stockholm C på ca 15 min. Huddinge centrum erbjuder dessutom allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Med bil når ni snabbt både handelsområdet Kungens Kurva med Jysk, elgiganten, Ikea, stormarknad, bio och nöjen samt Botkyrka handelsplats. Huddinge kommun erbjuder rikt föreningsliv och ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl. a ridskola och Källbrinks IP med fotbollsplan, tennisbana, friidrottsbana, cykelsport och orientering. Med buss nås fina Flottsbro friluftsområde med flera vandringsleder och bad sommartid och vintertid utförsåkning i Stockholms högsta slalombacke.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 191,8 kvm
Antal rum 6 rum
Biarea 4,8 kvm
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här