Hällebergsvägen 28

Besiktigad

Till salu Snättringe Huddinge kommun

Här ges ett gyllene tillfälle att förvärva detta mycket fina kedjehus på lugn återvändsgata i trevliga Snättringe. Här trivs hela familjen på 151 + 27 kvm med 4 sovrum, trendsäkra färger och materialval, generösa sällskapsytor ute och inne och nära till allt som hör vardagen till. Det här vill ni inte missa. Välkommen till Hällebergsvägen 28!

Rymligt kedjehus för den stora familjen med tre våningar, garage med elbilsladdare och flera soltimmar på fastighetens balkong eller stora altan. Tack vare fastighetens utförande med inga fönster åt sidorna slipper man helt insyn från grannar. Detta kombinerat med fastighetens öppna ytor och generösa fönster åt fram och baksidan gör att ljuset fullkomligt flödar igenom bostaden. Detta stilrena hem stoltserar dessutom med genomgående fräscha ytskikt och högkvalitativa materialval

Här ges ett gyllene tillfälle att förvärva detta mycket fina kedjehus på lugn återvändsgata i trevliga Snättringe. Här trivs hela familjen på 151 + 27 kvm med 4 sovrum, trendsäkra färger och materialval, generösa sällskapsytor ute och inne och nära till allt som hör vardagen till. Det här vill ni inte missa. Välkommen till Hällebergsvägen 28!

Rymligt kedjehus för den stora familjen med tre våningar, garage med elbilsladdare och flera soltimmar på fastighetens balkong eller stora altan. Tack vare fastighetens utförande med inga fönster åt sidorna slipper man helt insyn från grannar. Detta kombinerat med fastighetens öppna ytor och generösa fönster åt fram och baksidan gör att ljuset fullkomligt flödar igenom bostaden. Detta stilrena hem stoltserar dessutom med genomgående fräscha ytskikt och högkvalitativa materialval. Välkomnande hall med klädhängare och god förvaring i flera garderober. Vidare har entréplan två rymliga sovrum, vardagsrum, bastu och lyxigt badrum (2020) i grått med badkar, duschvägg av glas, kommod och infällda spotlights.

En trappa upp välkomnas vi in i hemmets absoluta hjärta. Stilrent kök i grått från Kvik, vitt kakel i halvförband, induktionshäll och inbyggnadsugn. Här är alla vitvaror lyxigt integrerade i inredningen och som kronan på verket finns här en generös köksö med sittplatser. Ett riktigt paradkök som tillsammans med vardagsrum och matsal skapar en fantastisk sällskapsyta designad för middagar och kalas med familj och vänner. Härifrån nås även fastighetens balkong och altan. Från den insynsfria altanen kan ni njuta i solen från eftermiddag till kväll med milsvid utsikt över Huddinge. Boka in nyårsfirandet redan nu, härifrån ser ni hela Huddinges fyrverkerier. På mellanplanet finns även en mindre gäst-wc samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk samt förvaring i överskåp. Tredje våningen följer samma stilsäkra estetik med härligt ljus möblerbar hall med plats för kontorsdel, förvaring i garderobsvägg och förråd samt två sovrum av mycket god storlek. Samtliga av fastighetens sovrum har gott om plats för säng, skrivbord, förvaringsmöbler och lekytor. Även på detta våningsplan finns ett badrum. Här med dusch, wc och kommod. Fastigheten är väl omhändertagen och har renoverats kontinuerligt bland annat nytt tak på hus och garage (-21), renoverat badrum, nedre plan (-20), stadsfiber indraget (-21), nya ytskikt övervåning (-20).

Det här är livskvalitet. Ett rymligt och välkomnande hem i ett lugnt familjevänligt område. Nära till skola, förskolor, lekplatser, matbutik och med goda kommunikationer - Här är lätt att leva.

Varmt välkomna på visning!

Snättringe är ett lugnt mycket populärt och barnvänligt område med flera förskolor, skolor, fina lekplatser, naturområden och badsjöar på nära håll. Hällebergsvägen är en lugn återvändsgata där områdets barn kan lära sig cykla, spela bandy och leka. Från adressen är det nära till de populära lekparkerna, Rosendalsparken och Milstensparken samt Huddinges bästa pulkabacke. Kommunikationerna är mycket goda med busslinje 704 och anslutande pendeltåg, shopping och nöjen i Huddinge C åt ena hållet och Fruängen med tunnelbanans röda linje åt andra. Närmsta matbutik, Hemköp ligger endast en kort promenad bort och har öppet 07-22 alla dagar och på promenad- eller cykelavstånd ligger även Stuvsta centrum med Ica, bank, apotek, vårdcentral och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på knappt 15 minuter.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris Kontakta mäklare
Boarea 151 kvm
Antal rum 6 rum
Biarea 27 kvm
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Besiktningsprotokoll

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här