Eldsbergagränd 39, vån 2

Möjlig 3:a - Smakfullt renoverad -

Till salu Östberga - Älvsjö Stockholm kommun

Den här lägenheten är fint renoverat och erbjuder väldigt generösa ytor. Bostaden fördelas på två stora rum, ett kök, en rymlig klädkammare, ett badrum samt en separat toalett. När ni kommer in i bostaden möts ni av det härliga ljusflödet från de fina fönsterpartierna i vardagsrummet. I hallen finns goda avhängningmöjligheter och även plats för garderober om det önskas. Köket är stort och renoverat i modern stil. Här finns väldigt god arbets- och förvaringsyta. Det finns även plats för ett matbord för ca 4 personer

Den här lägenheten är fint renoverat och erbjuder väldigt generösa ytor. Bostaden fördelas på två stora rum, ett kök, en rymlig klädkammare, ett badrum samt en separat toalett. När ni kommer in i bostaden möts ni av det härliga ljusflödet från de fina fönsterpartierna i vardagsrummet. I hallen finns goda avhängningmöjligheter och även plats för garderober om det önskas. Köket är stort och renoverat i modern stil. Här finns väldigt god arbets- och förvaringsyta. Det finns även plats för ett matbord för ca 4 personer. Sitt och avnjut en god middag och se ut över Årstafältet och Södra Sthlm från de stora fönsterna i köket. Rejält och stambytt badrum med både tvättmaskin och torktumlare, separat toalett. Vardagsrummet är både ljust och stor så här finns det väldigt goda möbleringsmöjligheter. Anslutningen till balkongen finner ni här. Balkongen är idag inglasad och har ett sydväst-läge. Det innebär att man kan njuta av solen från förmiddag till kväll. Sovrummet är i perfekt storlek då det inte är för stort eller för litet. Man får plats med allt som behövs här. Klädkammaren är smart inredd med bra förvaring. Utrymme framför sovrummet och bredvid klädkammaren är tom idag men det går att få plats med garderober eller annat om så önskas.

KOMMUNIKATIONER:
Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busshållsplatsen ligger ett stenkast från bostaden.

Med bil tar du dig direkt ut på E:4an, Essingeleden, söderledstunneln och Huddingevägen. Bilresan in till stan tar ca 7-10 min.


OMRÅDET:
Östberga är ett område med ett utmärkt läge med närhet till Årstafältet, Gullmarsplan och Södermalm. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Stockholm stad diskuterar att under de närmsta 10 åren bygga ca 2500 nya bostäder i området och även bygga förskolor. Samtidigt så kommer kommunikationerna att förbättras dels med ny tunnelbanestation så att du enklare ska kunna ta dig kommunalt från Östberga till övriga stadsdelar. Det planeras även för nya bostäder på Årstafältet vilket innebär att Årsta och Östberga nästan växer ihop. Det kommer att leda till att Östberga kommer bli mer attraktivt och lättare att upptäcka.

I Östberga bor idag ca 5500 personer och området delas upp i två delar; Gamla Östberga och Östbergahöjden.
Gamla Östberga byggdes under sent 50-tal och kännetecknas av klassisk 50-tals arkitektur. Området byggdes av HSB och är en idag en av landets största bostadsrättsföreningar med ca 850 bostadsrätter. Östbergahöjden ligger alldeles i närheten och uppfördes under tidigt 70-tal och kännetecknas av bostäder väl genomtänkta planlösningar. Idag är den största majoriteten av bostäderna på Östbergahöjden ombildade till bostadsrätter. Bostäderna är eftertraktade tack vare dem öppna planlösningar, hiss i alla hus, generösa ytor etc. Östberga är idag ett populärt område och många som bor här flyttar inom området vilket verkligen bevisar att det är ett bra område att bo i. Det som dem som bor i Östberga ofta vill framhäva med området är trivsamheten och läget i en kombination med en fortsatt låg prisnivå på bostäderna jämfört med tex Årsta.

Här får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen.
Inom Östberga finner ni en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken. Det finns även ett jättemysigt och trevligt bageri på Stamgatan 2. I övrigt finner ni en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang etc.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 995 000 kr 28 099 kr/kvm
Boarea 71 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
5 224 kr
Visningar

söndag 3 december kl. 12:00 - 12:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 3 december kl. 12:00 - 12:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Eldsbergagränd 35-47
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här