Nybodagatan 6A

Välplanerad och social 3:a högt upp i huset!

Till salu Skytteholm Solna kommun

***Accepterat pris***

Låg avgift!

Nu finns chansen att förvärva en välplanerad och fin 3:a på lugn återvändsgata med mycket låg avgift!

Bostaden präglas av ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt en luftig och social planlösning perfekt för hela familjen. Här möts ni av en hall med avhängning och med gott om förvaring. Vidare finns ett stort och rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och matplats, här finns en öppning mot det renoverade och fräscha kök som rymmer mindre matbord. I köket finns dragning till tvättmaskin om man önskar sätta in en. Sovrummen är rymliga med plats för garderober varav ett sovrum har en stor klädkammare. Från ett av sovrummen nås den soliga balkongen som vetter mot lugn gård. Badrummet är helkaklat med dusch (plats finns för badkar)

***Accepterat pris***

Låg avgift!

Nu finns chansen att förvärva en välplanerad och fin 3:a på lugn återvändsgata med mycket låg avgift!

Bostaden präglas av ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt en luftig och social planlösning perfekt för hela familjen. Här möts ni av en hall med avhängning och med gott om förvaring. Vidare finns ett stort och rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och matplats, här finns en öppning mot det renoverade och fräscha kök som rymmer mindre matbord. I köket finns dragning till tvättmaskin om man önskar sätta in en. Sovrummen är rymliga med plats för garderober varav ett sovrum har en stor klädkammare. Från ett av sovrummen nås den soliga balkongen som vetter mot lugn gård. Badrummet är helkaklat med dusch (plats finns för badkar). Elarbete är gjort i hela bostaden 2015.

Läget är perfekt, lugnt och rofyllt med närhet till gröna parker (Skytteholmsparken) såväl som Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten där ni kan njuta av färskt bakat bröd och andra bakverk. Skytteholmsparken är en grönskande oas. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund eller vill gå med barnen. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Solna Centrum ligger ett stenkast bort och här finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. På endast några minuters promenad når du ICA Maxi i Solna Business Park, smidigare än så blir det knappast. I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln eller tvärbanan nås den på kort promenad. Här bor Ni med närhet också till Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. På gångavstånd finns även kulturskola, segelskola och ridskola. Mall of Scandinavia ligger på gångavstånd. Ett tiotal förskolor och skolor ligger alldeles i närheten och nås tills fots på mindre än 10 minuter (t.ex Skytteholmsskolan 2 minuters promenad, Förskolan Dungen 2 minuters promenad). Medley Turkosen ligger även på kort avstånd med simskola och babysim.

Välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 600 000 kr 49 315 kr/kvm
Boarea 73 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 406 kr
Visningar

söndag 24 september 13:00 - 13:30

Varmt välkommen!

Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 24 september 13:00 - 13:30

Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här