Responsgatan 14, vån 2

Balkong i söderläge! - Nära T-bana - Sällan Till Salu!

Till salu Telefonplan - Midsommarkransen Stockholm kommun

Välkommen till en toppmodern lägenhet med balkong i söderläge. Vardagsrum med flera fönsterpartier vilka samsas med fönsterbrädor i kalksten samt en helglasad balkongdörr. Det finns bra ytor för att inreda med soffgrupp och tv-möbel. Modernt kök från Vedum. Den väl utrustade maskinparken från Electrolux består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn samt kolfilterfläkt i rostfritt utförande. Här får du gott om förvaringsmöjligheter samt generösa arbetsytor. Badrum som ligger i anslutning till hallen

Välkommen till en toppmodern lägenhet med balkong i söderläge. Vardagsrum med flera fönsterpartier vilka samsas med fönsterbrädor i kalksten samt en helglasad balkongdörr. Det finns bra ytor för att inreda med soffgrupp och tv-möbel. Modernt kök från Vedum. Den väl utrustade maskinparken från Electrolux består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn samt kolfilterfläkt i rostfritt utförande. Här får du gott om förvaringsmöjligheter samt generösa arbetsytor. Badrum som ligger i anslutning till hallen. Här finns egen tvättdel med kombinerad tvättmaskin/tumlare från Electrolux. Badrumsgolv med behaglig golvvärme. Takbelysning från infällda spotlights med dimmerfunktion. Ytskikt bestående av ljusgrått klinkergolv i halvförband samt väggar klädda med vita kakelplattor i halvförband. Här finns även duschutrymme med svängbara glasväggar, wc, tvättställ med underskåp, handdukshängare, arbetsbänk samt spegel. Sovrum med plats för dubbelsäng och öppningsbara fönster mot innergården. Ljus och rymlig hall med säkerhetsdörr samt bra förvaring med hatthylla och garderober. Nuvarande säljare disponerar ett extern källarförråd.

Lägenheten vetter mot föreningens innergård vilket ger ett härligt ljusinsläpp under stor del av dagen. Här bor man i en förening som äger marken och har 345 lägenheter samt en förhållandevis låg belåningsgrad. I föreningen har du två tvättstugor, flera cykel och barnvagnsförråd, miljörum och kommande garageplatser. Det finns även ute parkeringsplatser att hyra tills garaget blir klart. Stenkast till Ica Supermarket Telefonplan med bra utbud.

Närliggande Tellusborgsvägen anses i dagsläget som en av Stockholms mest eftertraktade gator utanför city. Attraktiva och lugna Telefonplan/Midsommarkransen med närhet till allt från matbutiker till restauranger, gym, mysiga parker. Här bor ni även med närhet till Liljeholmens shoppingcenter, ett stenkast till härliga Svandammsparken samt till restauranger, caféer, butiker och bagerier. Bland annat Bonne Femme stenugnsbageri, Krubb, Lulu sushi, Butsaya thai, Rain india och de Svenska köken (hamburgare, sushi och pizza). Moderna Ica Supermarket Telefonplan. Ett par minuter bort ligger Västberga Handel med stora Coop Forum, Rusta, Jysk, Apotek, McDonalds och Systembolaget. Ett par minuter bort ligger mysiga Café Hitom som är värd många återkommande besök. Konstfack, service, träningsanläggningar, klättercenter. Kommunikationerna är mycket goda då det är endast en kort promenad till t-banan & buss. Här bor du med närhet till Stockholm city - bara tio minuter till Slussen med tunnelbana. För den bilburne så tar man sig ut på E4an på bara någon minut. Naturen med härliga promenadstråk och strövområden.

Varmt välkommen till ditt nya hem!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 875 000 kr 62 500 kr/kvm
Boarea 46 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 603 kr
Visningar

söndag 24 september 12:30 - 13:15

Visning - Anmälan krävs!

Boka
Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 12:30 - 13:15

Visning - Anmälan krävs!

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Terra_Årsredovisning 2022
Bilaga_2 Revisionsberättelse 2022 BRF THE BRICK

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här