Bergsundsgatan 14, 4 tr

Välplanerad och mycket fin tvåa högt upp i huset med möblerbar balkong i trevliga kvarter!

Till salu Södermalm Stockholm kommun

Visning 27/11 kl 17:00-17:30 - Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med möblerbar balkong högt upp i huset i trevligt sydvästläge. Bostaden är väldisponerad med ett stort vardagsrum, ett stilfullt kök, ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Praktisk förvaring erbjuds i tre inbyggda garderober. Rikligt ljusinsläpp ges i lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den genomgående planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Bostaden är belägen på fyra trappor från gatan men huset ligger i sutteräng så från balkongsidan är det sju trappor upp. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för ensamhushållet, paret eller den lilla familjen. Omtyckt och välskött förening som dessutom har bekvämligheter för sina boende så som takterrass, tvättstuga, parkeringsplatser och två biluthyrningsföretag på föreningens bakgård

Visning 27/11 kl 17:00-17:30 - Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med möblerbar balkong högt upp i huset i trevligt sydvästläge. Bostaden är väldisponerad med ett stort vardagsrum, ett stilfullt kök, ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Praktisk förvaring erbjuds i tre inbyggda garderober. Rikligt ljusinsläpp ges i lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den genomgående planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Bostaden är belägen på fyra trappor från gatan men huset ligger i sutteräng så från balkongsidan är det sju trappor upp. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för ensamhushållet, paret eller den lilla familjen. Omtyckt och välskött förening som dessutom har bekvämligheter för sina boende så som takterrass, tvättstuga, parkeringsplatser och två biluthyrningsföretag på föreningens bakgård. Föreningen sålde nyligen en hyresrätt för 5 400 000kr, en stor del av de pengarna har används för att amortera på föreningens lån och numera har föreningen ca 10,2 mil i lån.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläder, inredning och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Hornstulls marknad och kvartersbion Indio. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här hittar du flera båtklubbar i närheten. Varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden eller ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken? På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som Återvinningsfesten, Nordens största loppis.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 450 000 kr 84 146 kr/kvm
Boarea 41 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 688 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här