Rosendalsvägen 12

Kommande försäljning Rosendal Uppsala kommun

Nu finns chansen att förvärva en lägenhet i den spektakulära föreningen Inspiration Rosendal med bland annat löparbana, basketplan och terrass på taket av byggnaden. Utöver detta finns dessutom en soltrappa, gym, restaurang och en livsmedelsbutik i fastigheten.

Denna kvadratsmarta 1:a om 32 kvadratmeter med ca 3,7 meter i takhöjd erbjuder ett praktfullt och modernt boende. Bostaden håller genomgående hög standard med ljusa och fräscha ytskikt. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är ett praktiskt utformat arbetskök med rostfria vitvaror. En trappa upp finner ni det yteffektiva sovloftet med plats för dubbelsäng och förvaring

Nu finns chansen att förvärva en lägenhet i den spektakulära föreningen Inspiration Rosendal med bland annat löparbana, basketplan och terrass på taket av byggnaden. Utöver detta finns dessutom en soltrappa, gym, restaurang och en livsmedelsbutik i fastigheten.

Denna kvadratsmarta 1:a om 32 kvadratmeter med ca 3,7 meter i takhöjd erbjuder ett praktfullt och modernt boende. Bostaden håller genomgående hög standard med ljusa och fräscha ytskikt. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är ett praktiskt utformat arbetskök med rostfria vitvaror. En trappa upp finner ni det yteffektiva sovloftet med plats för dubbelsäng och förvaring. Dessutom med ett fräscht och helkaklat badrum med spotlights i taket, dusch och kombimaskin.

Granne med fastigheten ligger SEB USIF Arena som erbjuder aktiviteter som tennis, squash, padel, basket och gym. Här finns även en park för utomhusaktiviteter med bland annat beachvolleyplan och utomhusgym. Alldeles intill finns även natursköna Stadsskogen med strövområden, löpspår på sommaren och skidspår på vintern. I närheten finns även vackra naturreservatet Hågadalen som erbjuder vandringsleder, skidspår och friluftsliv - utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. Rosendals unika läge med Stadsskogen som närmsta granne och mindre än tio minuters cykelavstånd till Uppsalas samtliga akademiska institutioner, city och centralstation gör området till den perfekta boendeplatsen.

Här finns även mycket goda kommunikationer med stadsbussar som avgår mer än var tionde minut. Inspiration Rosendal är ett av Sveriges mest ambitiösa och spännande bostadsprojekt. Här har man lyckats skapa en dynamisk boendemiljö med utrymmen för aktiviteter, mötesplatser, restauranger, närliggande service och gröna oaser som ger en harmonisk inramning.

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 895 000 kr 59 219 kr/kvm
Boarea 32 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 909 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här