Torvsätravägen 5

Vedum kök - Stenkast till T-bana - Stor inglasad balkong

Kommande försäljning Sätra Stockholm kommun

- Stor inglasad balkong med bra solläge
- Stilrent Vedum kök med fullmaskinpark
- Tvättmaskin, diskmaskin och micro
- Badrum med behaglig komfortvärme
- Massor med förvaring i klädkammare
- Nära natur och promenadstråk
- Mindre än 50 meter till T-bana
- Endast 16 minuter till city

Varmt välkommen till denna nyproducerade lägenhet 2019. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Modern öppen planlösning med allrum och kök. Stor inglasad balkong som ligger i högt och fritt läge med plats för balkongmöbler. Helkaklat badrum med komfortvärme, tvättmaskin med torktumlarfunktion och dusch. Stilfullt kök från Vedum med fullmaskinpark med diskmaskin, spishäll, kombinerad kyl och frys från Electrolux och inbyggt micro. Rymlig matplats som rymmer flera personer

- Stor inglasad balkong med bra solläge
- Stilrent Vedum kök med fullmaskinpark
- Tvättmaskin, diskmaskin och micro
- Badrum med behaglig komfortvärme
- Massor med förvaring i klädkammare
- Nära natur och promenadstråk
- Mindre än 50 meter till T-bana
- Endast 16 minuter till city

Varmt välkommen till denna nyproducerade lägenhet 2019. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Modern öppen planlösning med allrum och kök. Stor inglasad balkong som ligger i högt och fritt läge med plats för balkongmöbler. Helkaklat badrum med komfortvärme, tvättmaskin med torktumlarfunktion och dusch. Stilfullt kök från Vedum med fullmaskinpark med diskmaskin, spishäll, kombinerad kyl och frys från Electrolux och inbyggt micro. Rymlig matplats som rymmer flera personer. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbordsyta och plats för garderober. Goda förvaringsmöjligheter i förråd/klädkammare i lägenheten. Persienner har installerats i alla fönsterpartier i lägenheten och inglasade balkongen.

Här får du ett behagligt boende med hissar, cykelförråd, barnvagnsförråd, garage och uteparkering för medlemmarna. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, tv-paket genom Telia samt Ip-telefoni.

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 16 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns dessutom närservice med livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger, apotek och diverse små butiker.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 44 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
0 kr
Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklartion Torvsätravägen 9-13
Årsredovisning 2022
Revisionsberättelse 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här