Gustafsvägen 6

Öppen spis, balkong och nyrenoverad!

Till salu Råsunda - Vasalund Solna kommun

- Öppen spis - nysotad!
- Balkong
- Nyrenoverad
- Optimal planlösning
- Eftermiddagssol på balkong
- Populärt läge i Råsunda

I omtyckta Råsunda ligger denna charmiga pärla! Den rogivande stämningen i området följer oss in i denna väldisponerade minitvåa som erbjuder det mesta man kan önska. Vad sägs om en nyrenoverad lägenhet med både öppen spis och balkong?
Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat, precis som man önskar av en välplanerad lägenhet ligger den mesta av ytan just här. Här har vi både en sällskapsdel med plats för soffgrupp men även en loungedel i andra delen av vardagsrummet intill den öppna spisen, som dessutom är fungerande! I det stilfullt och tidlöst renoverade köket finns gott om förvaring. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, kolfilterfläkt och ugn. Här har ni även diskmaskin. Köksön bidrar med yta för matplats samt ytterligare förvaring. Med ingång från vardagsrummet ligger sovrummet som rymmer både säng och nattduksbord

- Öppen spis - nysotad!
- Balkong
- Nyrenoverad
- Optimal planlösning
- Eftermiddagssol på balkong
- Populärt läge i Råsunda

I omtyckta Råsunda ligger denna charmiga pärla! Den rogivande stämningen i området följer oss in i denna väldisponerade minitvåa som erbjuder det mesta man kan önska. Vad sägs om en nyrenoverad lägenhet med både öppen spis och balkong?
Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat, precis som man önskar av en välplanerad lägenhet ligger den mesta av ytan just här. Här har vi både en sällskapsdel med plats för soffgrupp men även en loungedel i andra delen av vardagsrummet intill den öppna spisen, som dessutom är fungerande! I det stilfullt och tidlöst renoverade köket finns gott om förvaring. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, kolfilterfläkt och ugn. Här har ni även diskmaskin. Köksön bidrar med yta för matplats samt ytterligare förvaring. Med ingång från vardagsrummet ligger sovrummet som rymmer både säng och nattduksbord. I hallen finns yta för avhängning och garderober. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod och tvättmaskin samt är helkaklat sedan stambytet år 2006. Säljaren har idag tillgång till ett vindsförråd om ca 3-4 kvm. Lägenheten är registrerad som 1 rok i lägenhetsutdraget.

NÄROMRÅDET
I denna del av Råsunda finner ni ett brett utbud av service, utmärkta kommunikationer och flera restauranger. Mindre matinköp gör ni enklast på Coop-butiken på Södra Långgatan eller ICA- butiken vid ”Stråket” som bara ligger en kort promenad från huset. Intill Stråket ligger också Texas Longhorn, Supreme Burger och Esuki sushi som levererar bra sushi som hungriga sushientusiaster vallfärdar till. För after work eller en stunds livsnjutning rekommenderas Enrico´s café & vinbar där man vill lyfta fram viner och tilltugg från mindre producenter. Nybakade frukostbullar hittar ni på Tottvägen där Råsundas populära bageri Du Bon Pain ligger. Här finns alltid ifrån småkakor, och tårtor till bullar, frukostfrallor och matbröd. Vill man ta en fika eller lunch erbjuder Café Mezzo riktigt bra kaffe och sallader som ni kan avnjuta på den trivsam uteservering i bästa solläge. Längsmed Råsundavägen finns flera butiker och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist, apotek och trevliga inredningsbutiker.

Uppe i området Filmstaden, som ligger precis vid Näckrosen tunnelbanestation kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna SF-biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. I området ligger ett våffelcafé och restauranger att besöka innan eller efter ett biobesök.

Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia (5 minuter) erbjuder ett brett utbud av modebutiker, all tänkbar service, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns två stora matbutiker ICA Kvantum och Hemköp men också spa, biltvätt m.m. Till Solna Centrum är det inte heller långt och här finns förutom shopping, restauranger, vårdcentral, systembolag, bank mm. Här ligger också Solna Busstorg och T-banan Solna Centrum.

GRÖNOMRÅDEN/ FRITID/ HOBBY
I närområdet ligger Puls & Träning och den personliga yogastudion Little Peace yoga. I Mall of Scandinavia har SATS ett stort gym med träningsklasser. För dig som gillar att träna utomhus når ni Råstasjön ett kvarter bort. Råstasjön möter upp Lötsjön och tillsammans bildar de båda sjöarna en motionsslinga på ca 5 km längs vattnet. Intill Råstasjön ligger Solna Rackethall.

I utkanten av Solna, norr om E18 ligger Ursviks stora motionsområde som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintern. I Anslutning ligger vackra Järvafältet med skogsområden, fält för promenader, cykling och ridning. Här ligger också en brukshundsklubb. Under sommaren är det många som tar cykeln eller buss 515 till Hagaparken för att ta ett dopp i Brunnsviken eller koppla av i fantastisk parkmiljön med flera små caféer. Här ligger också restaurangen Haga Forum som under helger serverar brunchbuffé som ni kan avnjuta med utsikt över vattnet under helgen. Intill restaurangen ligger Haga Tennis med utomhusbanor.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, bostäder belägna på Gustafsvägen/Södra Långgatan ligger inom ett nav för alla Solnas kommunikationer. Efter 4 minuters promenad når du Solna station där pendeltåg och tvärbana avgår och fortsätter sedan vidare in till Odenplan eller till Sundbybergs station om ni hoppar på motsatt riktning. Busslinjerna utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. Buss 515 går 3 minuter från bostaden och tar dig smidigt till Odenplan. Pendeltåget tar er till bl.a. Odenplan på ett stopp eller vidare mot Arlanda. Tvärbanan trafikerar en sträcka mot Globen eller Bromma Blocks.
Ca 7 minuters promenad bort vid Solna C stannar T-banans blå linje som tar er till T-centralen på ca 10 minuter, Fridhemsplan - 6 min eller Kista - 5 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller med pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

Inom kort promenadavstånd från bostaden planeras tunnelbanan att byggas ut med en ny linje från Odenplan till Arenastaden i Solna. Den nya linjen får färgen gul och knyts samman med Gröna linjen vid Odenplan.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 750 000 kr 67 073 kr/kvm
Boarea 41 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 831 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här