Responsgatan 14

Vedum kök - Nära T-bana - Stort allrum - Nybyggt 2020!

Till salu Telefonplan/Midsommarkransen Stockholm kommun

* Föreningen har beslutat för att SÄNKA avgiften med 13% från 2024-02-01.

Välkommen till en toppmodern lägenhet med ansenlig takhöjd om cirka 2.70 meter. Bred och rymlig hall med säkerhetsdörr samt bra förvaring med hatthylla och garderober. Den vackra och tidlösa golvbeläggningen är genomgående ekfanér och väggarna är målade i ljusgrå kulör vilket skapar en sober känsla.

Modernt kök från Vedum där inredaren valt använda sig av ljus och vit kulör på både skåp samt stänkskydd genom kakel. Här får du gott om förvaringsmöjligheter samt otroligt generösa arbetsytor på bänkskiva i laminat. Arbetsbelysning från spotlights monterade under överskåp. Diskhon i rostfritt stål är underlimmad samt blank kromad blandare från Vedum

* Föreningen har beslutat för att SÄNKA avgiften med 13% från 2024-02-01.

Välkommen till en toppmodern lägenhet med ansenlig takhöjd om cirka 2.70 meter. Bred och rymlig hall med säkerhetsdörr samt bra förvaring med hatthylla och garderober. Den vackra och tidlösa golvbeläggningen är genomgående ekfanér och väggarna är målade i ljusgrå kulör vilket skapar en sober känsla.

Modernt kök från Vedum där inredaren valt använda sig av ljus och vit kulör på både skåp samt stänkskydd genom kakel. Här får du gott om förvaringsmöjligheter samt otroligt generösa arbetsytor på bänkskiva i laminat. Arbetsbelysning från spotlights monterade under överskåp. Diskhon i rostfritt stål är underlimmad samt blank kromad blandare från Vedum. Den väl utrustade maskinparken från Electrolux består av kombinerad kyl/frys som är integrerad bakom vita skåpfronter för att minimalistiskt samspela med kökets övriga färgval. Det finns även integrerad diskmaskin (45 cm), infälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn samt kolfilterfläkt i rostfritt utförande. I överskåpet finns förberett el-uttag för inbyggd mikrovågsugn.

Allrummet är bortskämt med stora fönsterpartier vilka samsas med fönsterbrädor i kalksten. Det finns bra ytor för att inreda med soffgrupp, tv-möbel samt matbord. Badrummet ligger i anslutning till hallen. Här finns egen tvättdel med kombinerad tvättmaskin/tumlare från Electrolux. Badrumsgolv med behaglig komfortvärme som regleras av termostat placerad på väggen. Detta stilfulla badrum presenterar moderna färger och takbelysning från infällda spotlights med dimmerfunktion. Ytskikt bestående av ljusgrått klinkergolv i halvförband samt väggar klädda med vita kakelplattor i halvförband. Här finns även duschutrymme med svängbara glasväggar, wc, tvättställ med underskåp, handdukshängare, arbetsbänk samt väggmonterad spegel. Till bostaden hör ett externt källarförråd. Rummet får plats för bred säng och garderob.

Endast 2-3 minuters promenad till Telefonplan centrum med tunnelbana, bussar och service. Bara elva minuters restid till Slussen. Cirka nio minuters promenad till Midsommarkransens centrum med tunnelbana och service. Cirka 13 minuter bort ligger Årstaberg med pendeltåg, tvärbana och bussar. Bredvid huset stannar nattbuss. Åtta minuter med buss till Älvsjö station och anslutning till pendeltåg.

Närliggande Tellusborgsvägen anses i dagsläget som en av Stockholms mest eftertraktade gator utanför city. Attraktiva och lugna Telefonplan/Midsommarkransen med närhet till allt från matbutiker till restauranger, gym, mysiga parker. Här bor ni även med närhet till Liljeholmens shoppingcenter, ett stenkast till härliga Svandammsparken samt till restauranger, caféer, butiker och bagerier. Bland annat Bonne Femme stenugnsbageri, Krubb, Lulu sushi, Butsaya thai, Rain india och de Svenska köken (hamburgare, sushi och pizza). Moderna Ica Supermarket Telefonplan. Ett par minuter bort ligger Västberga Handel med stora Coop Forum, Rusta, Jysk, Apotek, McDonalds och Systembolaget. Ett par minuter bort ligger mysiga Café Hitom som är värd många återkommande besök. Konstfack, service, träningsanläggningar, klättercenter. Kommunikationerna är mycket goda då det är endast en kort promenad till t-banan & buss. Här bor du med närhet till Stockholm city - bara tio minuter till Slussen med tunnelbana. För den bilburne så tar man sig ut på E4an på bara någon minut. Naturen med härliga promenadstråk och strövområden.

Varmt välkommen till ditt nya hem!

Endast tre minuters promenad till Telefonplans centrum med tunnelbana, bussar och service. Bara tio minuters restid till Slussen. Två minuter bort finns hållplats för nattbussen. Åtta minuter med buss till Älvsjö station och anslutning till pendeltåg. Cirka sju minuters promenad till Midsommarkransens centrum med tunnelbana och service.

Video på huset: https://www.youtube.com/watch?v=uRdUsWEj6qY

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 53 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 612 kr
Mäklare Hägersten

Extra kontaktperson

Beatrice Bredler

0708-99 79 22 beatrice.bredler@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022
Bilaga_2 Revisionsberättelse 2022 BRF THE BRICK

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här