Responsgatan 12

Till salu Telefonplan - Midsommarkransen Stockholm kommun

Välkommen till en ljus och optimalt planerad etta i ett av stadens mest attraktiva kvarter. Denna lägenhet utmärker sig med sin luftiga och öppna planlösning som erbjuder generösa sociala ytor, perfekta för både vardagsmys och festliga tillställningar med vänner. Interiören är elegant med kvalitativa materialval för golv och väggar, vilket skapar en stilren och välkomnande atmosfär. I allrummet ger den höga takhöjden en luftig och ljus känsla som får rummet att kännas större

Bostaden är utrustad med en toppmodern köksinredning från Vedum, komplett med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och en infälld induktionshäll. De stora fönsterpartierna bjuder på ett överflöd av naturligt ljus, vilket förhöjer känslan av rymd och lyx. Stort allrum med plats för soffgrupp och tv, matbord med plats för flera sittande gäster och förvaring i form av flera garderober. Allrummet har plats för en kontorsyta

Välkommen till en ljus och optimalt planerad etta i ett av stadens mest attraktiva kvarter. Denna lägenhet utmärker sig med sin luftiga och öppna planlösning som erbjuder generösa sociala ytor, perfekta för både vardagsmys och festliga tillställningar med vänner. Interiören är elegant med kvalitativa materialval för golv och väggar, vilket skapar en stilren och välkomnande atmosfär. I allrummet ger den höga takhöjden en luftig och ljus känsla som får rummet att kännas större

Bostaden är utrustad med en toppmodern köksinredning från Vedum, komplett med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och en infälld induktionshäll. De stora fönsterpartierna bjuder på ett överflöd av naturligt ljus, vilket förhöjer känslan av rymd och lyx. Stort allrum med plats för soffgrupp och tv, matbord med plats för flera sittande gäster och förvaring i form av flera garderober. Allrummet har plats för en kontorsyta.

I anslutning till hallen hittar du en djup alkov med plats för en dubbelsäng, vilket ger dig ett privat sovdel utan att ta upp värdefullt utrymme i det sociala allrummet. Badrum med tvättmaskin/tumlare och behaglig golvvärme, elegant inramat med klinkergolv och vita kaklade väggar.

Telefonplan är en av Stockholms mest eftertraktade förorter, där du kan njuta av närheten till stadskärnan samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. En perfekt bostad för dig som värdesätter design, funktion och ett attraktivt läge!

Lägenheten vetter mot föreningens gårdssida och är därmed skyddad mot ljud och buller från Södertäljevägen då man också har isolerat lägenheterna väldigt bra. Här bor man i en förening som äger marken och har 346 lägenheter samt en förhållandevis låg belåningsgrad. Föreningen har två tvättstugor, parkering varmgarage under marken, miljörum, flera cykelförråd och barnvagnsförråd.

Endast en minut till ICA Supermarket Telefonplan. Inom en kort promenad finns träningsglädje i form av Yoga, trendiga Telefonplan CrossFit, klättercenter samt tre olika träningsanläggningar med generöst utbud av aktiviteter samt öppettider. Nära till Bonne Femme stenugnsbageri samt nya Kringelgården bageri som förmodligen kommer få besök av dig på helgens mornar! Här bor du med extrem närhet till Stockholm city - bara tio minuter till Slussen med tunnelbana från Telefonplan. Ett par minuter från porten finner du lummiga Svandammsparken som är Kransens egen oas med plats för picknick och kulturaktiviteter. Västberga Handel med stora Coop Forum, Rusta, Apotek, STC träning och här ligger även Systembolagets nyare butik.

Den nyrenoverade parken är ordentligt rustad med bollplan, lekredskap, gräsytor, plaskdamm samt nyöppnad sommarbistro under namnet Svenska Midsommarköket. Under soliga dagar är parken välbesökt och ger besökarna ett utmärkt tillfälle att koppla av på en filt med en spännande bok eller andra trevliga sammankomster med umgänge, kubb eller grillning. Utmed populära Tellusborgsvägen finner du smultronställen som LULU Stockholm, SvenskaHamburgerköket, Butsaya Thai, Indiska restaurangen RAIN, Svenska Pizzaköket samt omtalade Svenska sushiköket. Kring Svandammsparken finner du anrika biograf Tellus, nya Nolimed Italienska delikatesser samt Pita i Parken som tar dig på en smakupplevelse utan gränser.

Gamla Midsommarkransen är en av Stockholms äldsta förorter och visar upp de flesta av de senaste 100 årens byggnadsstilar med inslag av nationalromantik, jugend och funkis. Kransen ligger söder om söder med härlig småstadskänsla och har på senare år utvecklats till en av Stockholms attraktivaste stadsdelar med stor närhet till city. Till Hornstull på Södermalm cyklar du på endast åtta minuter eller promenerar i 25 minuter. Stadshuset har planer på att ytterligare bygga ihop och förtäta innerstaden med Midsommarkransen och Telefonplan.

På cykel-/ promenadavstånd ligger uppskattade Vinterviken med kolonilotter, båtklubbar, bad längs Mälarens vattenlinje, motionsspår och caféer. Två stationer från Telefonplan finner du Liljeholmen. Knutpunkten är kring centrum och här finns kommunikationer med tunnelbana, buss samt tvärbana. År 2009 invigdes Liljeholmstorgets nya galleria med stort utbud i över 90 butiker. Gallerian har en utmärkt blandning av service och inrymmer allt du behöver inom shopping, livsmedel, mode, nöje, kultur, restaurangutbud och umgänge. Årligen har gallerian ett besöksantal på cirka tio miljoner personer.

Välkommen till ditt nya hem!

Endast tre minuters promenad till Telefonplan centrum med tunnelbana, bussar och service. Bara tio minuters restid till Slussen. Cirka tio minuters promenad till Midsommarkransens centrum med tunnelbana och service. Cirka 13 minuter bort ligger Årstaberg med pendeltåg, tvärbana och bussar. En minut från huset stannar nattbuss. Åtta minuter med buss till Älvsjö station och anslutning till pendeltåg.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 300 000 kr
67 647 kr/kvm
Pris 2 250 000 kr 66 176 kr/kvm
Boarea 34 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 317 kr
Visningar

tisdag 25 juni kl. 18:00 - 18:30

Visning - Anmälan krävs!

Boka
Mäklare Hägersten

Extra kontaktperson

Beatrice Bredler

0708-99 79 22 beatrice.bredler@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

tisdag 25 juni kl. 18:00 - 18:30

Visning - Anmälan krävs!

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här