Stormansvägen 24C

Välkommen till ditt nya hem med all bekvämlighet du kan tänka dig!

Kommande försäljning Sollentuna Väsjön Sollentuna kommun

- Låg avgift
- Optimalt planerad
- Granne med naturen
- Expansivt område

Här bor ni med lyxen av ett helt eget litet hus, med all bekvämlighet som kommer med att bo i en bostadsrättsförening. Med en stilsäker helhet skapas moderna studiohus om totalt 30 kvm varav 10 kvm loft och 20 kvm boarea på entréplan. Köket är stilrent och funktionellt, utrustat med varmluftsugn och induktionshäll samt kyl/frys. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar ett socialt och välplanerat hem. Här rymmer ni både matplats samt soffgrupp. Badrum med inredning från Svedbergs och kakel från Höganäs. Badrummet är utrustat med duschhörna, handfat samt förvaring

- Låg avgift
- Optimalt planerad
- Granne med naturen
- Expansivt område

Här bor ni med lyxen av ett helt eget litet hus, med all bekvämlighet som kommer med att bo i en bostadsrättsförening. Med en stilsäker helhet skapas moderna studiohus om totalt 30 kvm varav 10 kvm loft och 20 kvm boarea på entréplan. Köket är stilrent och funktionellt, utrustat med varmluftsugn och induktionshäll samt kyl/frys. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar ett socialt och välplanerat hem. Här rymmer ni både matplats samt soffgrupp. Badrum med inredning från Svedbergs och kakel från Höganäs. Badrummet är utrustat med duschhörna, handfat samt förvaring. Vardagsrummet karaktäriseras av den generösa takhöjden om 3,7 meter och de stora glaspartierna. Från vardagsrummet tar ni er även ut till den härliga uteplatsen i insynsskyddat och lummigt läge, har kan ni njuta av solen hela dagen. Till studiohuset hör även en parkeringsplats.

Exteriören kännetecknas av den svartmålade fasaden och de stora fönsterpartierna. Med skidbacke, bad och friluftsliv på promenadavstånd är det enkelt att kombinera en aktiv livsstil med vardagens bestyr. Närheten till kommunikationer, butiker gör läget ypperligt för den som vill skapa balans i livet.

Varm välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 550 000 kr 77 500 kr/kvm
Boarea 20 kvm
Antal rum 1.5 rum
Biarea 10 kvm
Avgift
2 366 kr
Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här